Головна Новини Дозвілля книги Що почитати: ТОП-5 книг, які перевернуть вашу свідомість
commentss НОВИНИ Всі новини

Що почитати: ТОП-5 книг, які перевернуть вашу свідомість

У кожній книзі є щось важливе і корисне

11 січня 2021, 18:45 comments1323
Поділіться публікацією:

Книги є джерелом знань, натхнення, ідей, фантазії. З їх допомогою ми отримуємо потужний заряд енергії, який змушує діяти, робити висновки, аналізувати ситуації та змінювати своє життя на краще. Представляємо список книг, які здатні перевернути свідомість і змусять поглянути зовсім інакше на звичні нам речі.

Що почитати: ТОП-5 книг, які перевернуть вашу свідомість

що почитати на вихідних (фото з відкритих джерел)

Сто років самотності

Цей роман колумбійського письменника Габріеля Гарсіа Маркеса вважається одним з найпопулярніших в напрямку магічного реалізму. У ньому розповідається про життя семи поколінь родини Буендіа. У творі фантастичні події подаються через буденність, через ситуації, які для персонажів не є аномальними.

Винні зірки

Книга американського письменника Джона Гріна є світовим бестселером, за яким зняли однойменний фільм. Твір підкорило сотні читачів і стало однією з перлин сучасної культури. Книга з красивою мовою і захоплюючим сюжетом, що пробуджує бажання жити.

Не відпускай мене

Захоплюючий роман, який переносить читачів в антиутопічну Великобританію кінця XX століття. Це чесна книга, завдяки якій ви вже не зможете дивитися "замиленим поглядом" на навколишній вас світ.

Полліанна

Роман-бестселер американської письменниці Елінор Портер, який розповідає про маленьку дівчинку Поліанну, яка є непоправною оптимісткою. Це книга-антидепресант, рекомендована до прочитання навіть самим цинічним скептикам.

451 градус за Фаренгейтом

Науково-фантастичний роман-антиутопія Рея Бредбері. У ній автор розмірковує над тим, чи є у людства майбутнє, зображуючи світ, в якому спалюються книги, а люди живуть тільки поверхневими, матеріальними цінностями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які книги здатні прокачати IQ в короткі терміни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини