Меган Маркл написала дитячу книгу - про що вона

Дружина принца Гаррі Меган Маркл написала твір про батьківство

Герцогиня Сассекська Меган Маркл зважилася почати кар'єру письменниці та написати власну дитячу книгу. Про це повідомляє ресурс Harper's Bazaar.

Перша книга Меган Маркл вийде вже в червні. Називається вона "The Bench" ("Лавка").

В основі книги - вірш самої Меган, яке вона створила два роки тому, коли народила малюка Арчі.

Вірш стало подарунком для принца Гаррі в його перший День батька. Сенс тексту в тому, що тато відіграє важливу роль в житті дитини. Вірш описує сцену, де мама дивиться у вікно, і бачить як її чоловік грається на лавці з їхнім сином. У цей момент її серце наповнюється теплом і любов'ю.

У майбутній книзі читач зможе розглянути ілюстрації від художника Крістіана Робінсона. Він не тільки художник, але й аніматор, що працює з Pixar Animation Studios. Книги з його ілюстраціями отримали безліч нагород і часто є бестселерами Нью-Йорк Таймс.

За словами Меган Маркл, ілюстрації будуть повністю передавати теплоту твори.

Поки придбати книгу можна буде в Британії. На прилавках дитяча література з'явиться восьмого червня - якраз напередодні Дня батька +2021.

Нагадаємо, що принц Гаррі і його дружина - актриса Меган Маркл зважилися і розповіли про все, що відбувалося з ними під час проживання в одному палаці з королівською родиною. Подружжя дали інтерв'ю телеведучій Опрі Уїнфрі. Про що йшла мова в інтерв'ю, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що найбільше дратує дружину принца Гаррі - Меган Маркл. Колишня актриса обурена тим, що принц Гаррі вважається "менш важливими" свого брата Вільяма. Крім того, Меган відмовляється приймати той факт, що її чоловік поступається в значущості своїх родичів саме через лінію спадкоємності. Детальніше читайте тут.