Головна Новини Дозвілля книги "Якщо туфелька підійде": в Disney показали plus-size Попелюшку
commentss НОВИНИ Всі новини

"Якщо туфелька підійде": в Disney показали plus-size Попелюшку

Популярна героїня опиниться в реальному світі

8 жовтня 2020, 13:38
Поділіться публікацією:

Дочірня компанія Disney Publishing заявила, що планує видати книгу про новий бодіпозитивний вигляд Попелюшки. Вона буде називатися "Якщо туфелька підійде", а головну героїню чекає кардинальне перевтілення. Про це пише видання segodnya.

"Якщо туфелька підійде": в Disney показали plus-size Попелюшку

В Disney показали plus-size Попелюшку. Фото: segodnya

Автором нової книги є Джулі Мерфі — автор бестселерів номер один за версією New York Times. Попередній її роман називався Dear Sweet Pea, і був придбаний як новий проект Disney Channel.

Головний персонаж — молода дівчина Сінді, яка працює продюсером в одному відомому проекті. Виявляється, що вона стає єдиною учасницею нового plus-size шоу. І своєю участю Сінді хоче надихнути мільйони інших жінок, які незадоволені своєю зовнішністю.

Всього про принцес Disney автори хочуть випустити 3 книги, показавши, якими вони б були в сучасному світі. Відомо, що історія бодіпозитивної Попелюшки вийде в 2021 році.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Disney зніме другу частину фільму "Король Лев" . Друга частина анімаційної картини буде створена за допомогою фотореалістичної технології, яка застосовувалася творцями в першому фільмі. Про дату початку виробництва кінострічки не повідомляють.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини