Головна Новини Дозвілля подорожі Вирощування канабісу та відмова від дисципліни: п'ять найбільш незвичайних шкіл в світі
commentss НОВИНИ Всі новини

Вирощування канабісу та відмова від дисципліни: п'ять найбільш незвичайних шкіл в світі

Навички, яким навчають у цих школах, ти не навчишся більше ніде

1 вересня 2020, 12:28
Поділіться публікацією:

Сьогодні 1 вересня, й учні натовпами повалили в школи. Багато з нас добре пам'ятають шкільні роки. Парти, зошити, домашка, перерви. Але не всі школи відрізняються такою звичною для нас атмосферою. Сьогодні ми розповімо тобі про п'ять найбільш незвичайних шкіл, які існують у світі. Допоможе нам у цьому портал mport.

Вирощування канабісу та відмова від дисципліни: п'ять найбільш незвичайних шкіл в світі

Школа по вирощуванню марихуани (Мічиган)

Головним напрямком школи є вивчення всього, що стосується марихуани. Тут вивчають історію, культуру марихуани та агрономію вирощування канабісу. Але адміністрація установи заявляє, що мова йде лише про лікувальне застосування.

Школа музики "Бітлз" (Університет Ліверпуля, Англія)

Вирощування канабісу та відмова від дисципліни: п'ять найбільш незвичайних шкіл в світі - фото 2

На дворі 2020 рік, але бітломанія продовжує жити своїм життям. В першу чергу це стосується рідного міста "бітлів". У цій школі спадщину ліверпульської четвірки вивчають 12 осіб. І їх цілком влаштовує такий стан речей.

Школа без дисципліни (Канада)

Вирощування канабісу та відмова від дисципліни: п'ять найбільш незвичайних шкіл в світі - фото 3

У цій школі, що відкрила свої двері в 1972 році, панує абсолютна свобода. Оцінки, суворий розклад і домашні завдання відсутні. Покарання за лайки, написані крейдою на дошці, також відсутні. Учні самі вирішують, як провести навчальний день і які заняття відвідати. Класи формуються не за віком, а за інтересами: поряд з математикою та граматикою передбачені заняття з ліплення, кулінарії й навіть  філософії. Завдання вчителів — не заважати учням йти своїм шляхом.

Школа нарізування м'яса (Оклахома, США)

Вирощування канабісу та відмова від дисципліни: п'ять найбільш незвичайних шкіл в світі - фото 4

Тут все просто — школа тренує професійних м'ясників. Ходять чутки, що програма тут, попри всю позірну простоту та однозначність, досить складна.

Школа по догляду за газонами (Мічиган, США)

Вирощування канабісу та відмова від дисципліни: п'ять найбільш незвичайних шкіл в світі - фото 5

Відкрита при Університеті Мічигану. У ній вчать тому, як влаштовувати газони для гольфу і для прогулянок, для парків і для великих спортивних полів. Випускники легко знаходять роботу на стадіонах і паркових комплексах.

Зізнайся, як мінімум одна з цих шкіл тебе точно зацікавила і ти вже думаєш над тим, як відправити туди своє чадо. Також видання "Коментарі" розповість, як в школах Данії проводять уроки співчуття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини