Головна Новини Дозвілля подорожі Топ-3 найкращих країн для хорошого осіннього відпочинку: поради чоловікам
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-3 найкращих країн для хорошого осіннього відпочинку: поради чоловікам

Пандемія багатьом зірвала плани, але коли-небудь вона скінчиться і пора задуматися про гідну відпустку

3 жовтня 2020, 12:26
Поділіться публікацією:

Осінь похмура пора. Для тих хто не знає, як її правильно проводити. Багато хто з нас думає, що хороший відпочинок — це або пляж влітку, або лижі взимку. Ми ж розповімо тобі, як можна добре провести час восени. Почнемо з того, в які країни слід поїхати. Про них нам розповість портал mport.

Топ-3 найкращих країн для хорошого осіннього відпочинку: поради чоловікам

Міннеаполіс, штат Міннесота

Це одне з найбільших міст США. Воно офіційно визнане центром культури, мистецтва і навіть інновацій всієї Америки. Таке місце ідеально підійде для дизайнерів, художників, письменників та інших вкрай творчих натур будь-якої масті. Якщо хочеш побути наодинці подалі від усіх — можна піти на берега Міссурі, взяти собі випивки і випивати в гордій самоті, розмірковуючи про сенс життя.

Еквадор

Топ-3 найкращих країн для хорошого осіннього відпочинку: поради чоловікам - фото 2

Держава розташована на тихоокеанському узбережжі Південної Америки. Повір, там є чим зайнятися, від кутового туризму (візити в місця, де живуть "рибки") до всяких піших прогулянок по місцевих визначних пам'ятках. І все це в променях приємного осіннього сонця, коли середня температура становить не менше + 24 ° C. Головне — не приїжджати туди під час або після землетрусів або цунамі. Таке в цій країні трапляється час від часу.

Мюнхен, Німеччина

Топ-3 найкращих країн для хорошого осіннього відпочинку: поради чоловікам - фото 3

Більше 500 років тому (1516 рік) в Священній Римській імперії підписали Райнхайтсгебот — закон, за яким для виробництва пива повинні використовуватися тільки три інгредієнти: вода, ячмінний солод і хміль. Німці прозвали цей документ "законом про чистоту пива". На сьогоднішній день вони додають в хмільне і інші інгредієнти, що ніяк не впливає на шанобливе ставлення до Райнхайтсгеботу. Крім того, в Мюнхені щороку проходить масова гулянка, іменована Октоберфестом. Коротше, любителям пива буде чим себе розважити.

Зрозуміло, ці поради не матимуть ніякого сенсу, поки весь світ здригається від навали пандемії коронавіруса. Але ти цілком можеш як слід спланувати свою наступну осінню відпустку. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять дивовижних місць на планеті, не займаних людиною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини