Головна Новини Дозвілля подорожі Тільки для сміливців: п'ять неймовірно екстремальних водних гірок
commentss НОВИНИ Всі новини

Тільки для сміливців: п'ять неймовірно екстремальних водних гірок

Ці незвичайні водні гірки неодмінно змусять тебе похвилюватися, коли ти почнеш з них спускатися

4 червня 2020, 16:55 comments1287
Поділіться публікацією:

Іноді постійна робота в офісі настільки вибиває з чоловіка його дику і відважну сутність, що він перетворюється на звичайнісінький планктон. У надії впоратися з цією проблемою, багато хто з нас компенсує офісну роботу екстремальним відпочинком. Хтось робить трюки на велосипеді, хтось стрибає з парашутом, хтось йде в гори. До речі, саме про гори ми сьогодні і розповімо тобі. Але вони будуть досить незвичайними, адже говорити ми будемо про водні гірки.

Тільки для сміливців: п'ять неймовірно екстремальних водних гірок

Snake River Falls — найстаріша гірка

Парк розваг Cedar Point відкрився в американському штаті Огайо на березі озера Ері в 1870 році. Головна особливість парку — водна гірка Snake River Falls висотою в 25 метрів. З неї спускаєшся зі швидкістю 65 км/год.

Perilous Plunge — Ризикований крок

Knott's Berry Farm в Каліфорнії є одним з найпопулярніших парків в Північній Америці. У числі його атракціонів знаходиться Perilous Plunge. Він представляє з себе човен, в який вміщається 25 осіб і яка несеться 37 метрів під кутом в 77,8 градусів. Її швидкість 85 км/год.

Божевільна гірка Verruckt

Найвища водна гірка в світі розташована в Канзас-Сіті в аквапарку Schlitterbahn. Verruckt — це німецьке слово і воно перекладається як "божевільний". З гірки висотою 52 метри екстремали спускаються зі швидкістю 80 км/год.

Summit Plummet: зі швидкістю автомобіля на п'ятій точці

Summit Plummet — це 36,5 метрова водна гірка. Її основна родзинка в тому, що з неї спускаються без човна зі швидкістю 90 км/год. Цей атракціон розташований в аквапарку Disney's Blizzard Beach, штат Флорида.

Isano — гірка з Книги рекордів Гіннесса

41-метрова водна гірка Insano в аквапарку Beach Park в Бразилії опинилася на сторінках Книги рекордів Гіннесса. Гірка підноситься над деревами і більшою частиною будівель, розташованих неподалік. Мало кому вистачить сміливості злетіти з майже прямовисної гірки зі швидкістю 105 км/год.

Такі розваги гідні справжніх чоловіків. Правда, можливо є сенс, щоб дружина і діти не бачили цього. Також видання "Коментарі" розповість про п'ять найбільш божевільних американських гірок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини