Головна Новини Дозвілля подорожі По 100 доларів кожному: Женева запропонувала туристам привабливу послугу
commentss НОВИНИ Всі новини

По 100 доларів кожному: Женева запропонувала туристам привабливу послугу

Туристи в Женеві отримають ці гроші, оформивши подарункову карту

22 серпня 2020, 23:55 comments1646
Поділіться публікацією:

Швейцарське місто Женева намагається оживити туризм і заманити мандрівників за допомогою грошей. Так, туристам будуть платити по 100 швейцарських франків (близько 110 доларів). Про це повідомляє The Independent.

По 100 доларів кожному: Женева запропонувала туристам привабливу послугу

Приїжджі отримають таку суму не готівкою, а у вигляді подарункової карти. Її можна буде використовувати в різних готелях, ресторанах, кафе, барах, музеях і на заходах по всьому місту. Додамо, що є умова отримання подарункових коштів — гість повинен проживати не менше двох ночей в готелі, який включений в список "безкоштовних".

Всього гроші можна буде витратити на послуги більш ніж на 100 компаній-партнерів, включаючи популярні елітні готелі Mandarin Oriental Genève і Four Seasons Hôtel des Bergues, і 56 інших готелів.

Картою дозволено розплачуватися в 66 барах і ресторанах, в тому числі в нагороджених зірками Мішлен, наприклад, Le Chat-Botté. Незвичайною пропозицією туристи можуть скористатися в Женеві до кінця року.

Нагадаємо, названі ТОП-5 місць, заради яких туристи ризикують життям.

Раніше ми розповідали, що громадянам Німеччини почнуть просто так роздавати гроші. Дивовижний німецький експеримент буде фінансуватися за рахунок приватних пожертвувань.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини