Головна Новини Дозвілля подорожі Незвичайні місця планети, загадки яких досі не розкриті
commentss НОВИНИ Всі новини

Незвичайні місця планети, загадки яких досі не розкриті

Деякі місця пронизані потужною енергетикою

14 липня 2020, 03:25 comments2236
Поділіться публікацією:

На Землі існує безліч дивних і містичних місць, які не піддаються ніякому поясненню і залишаються загадкою до цього часу. Саме цим вони і приваблюють до себе увагу туристів. Видання Fishki поділилася цікавою підбіркою загадкових місць планети.

Незвичайні місця планети, загадки яких досі не розкриті

Річка Кататумбо

Ця річка на півночі Південної Америки відома дивним природним явищем, яке відбувається над її гирлом. Це місце вважається найбільш грозовим на Землі, тому що блискавки там виникають приблизно 200 разів на рік (максимуми припадають на травень і жовтень). Ймовірність удару блискавки в цьому районі — найвища у світі: 250 блискавок на квадратний кілометр в рік.

Незвичайні місця планети, загадки яких досі не розкриті - фото 2

Вежа Гластонбері

В Англії існує містичне місце — вежа Гластонбері, про яку ходить безліч переказів і легенд. Одні вважають її порталом в потойбічний світ, інші — казковим Царством Фей, а треті впевнені, що в цьому місці схований Святий Грааль. Башта знаходиться на висоті 145 метрів над землею, його оточують сім кільцевих виступів, і досі невідомо, як саме вони були утворені.

Незвичайні місця планети, загадки яких досі не розкриті - фото 3

Острови Гайола

Насправді Гайола – це навіть не один, а два острівця, сполучені гарним кам'яним містком, розташовані в Неаполітанській затоці. Але про це місце ходить погана слава. Всі попередні мешканці вілли дивно закінчували життя, або потрапляли в психлікарні, в'язниці, або розорялися. Тепер не дивно, що Гайолу вважають проклятою. Але цей факт, все ж, не перешкоджає популярності острова.

Незвичайні місця планети, загадки яких досі не розкриті - фото 4

Око Сахари

Це самий загадковий об'єкт землі, який розташований в пустелі Сахара в Мавританії. Походження його структури все ще є предметом дискусій, але вже ясно, що первісна гіпотеза про падіння метеорита виявилася помилковою. В даний час геологи вважають, що "Око Сахари" утворився в результаті ерозії при піднятті ділянки земної кори.

Незвичайні місця планети, загадки яких досі не розкриті - фото 5

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в існування яких місць на планеті складно повірити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини