Головна Новини Дозвілля подорожі Куди їхати за незвичайними фото: кращі локації в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди їхати за незвичайними фото: кращі локації в Україні

Чудовими місцями багатий не тільки Київ

15 жовтня 2020, 20:51
Поділіться публікацією:

Ну хто з нас не хотів би вирушити в нове цікаве місце, та ще й привезти звідти колекцію красивих фотографій? Якщо добре пошукати, то в Україні можна знайти не одне таке місце, побачивши знімки якого, відразу ж захочеться туди вирушити. Про це пише видання segodnya.

Куди їхати за незвичайними фото: кращі локації в Україні

Кам'янець-Подільський. Фото: segodnya

Кам'янець-Подільський розташований в Хмельницькій області, його головна визначна пам'ятка — це Старий замок. Приїхавши туди, ви зможете поринути в часи Середньовіччя і відчути атмосферу того часу. Цю фортецю побудували ще за Київської Русі. Ви побачите 11 веж, які з'єднані між собою однією стіною. Також на території замку частенько проходять костюмовані фестивалі і історичні реконструкції, що допоможе вам зробити унікальні знімки.

А ось Рожеве озеро стане для вас справжнім відкриттям, якщо ви там жодного разу не були. Воно розташоване на Херсонщині, і його вода стала рожевого відтінку через велику концентрацію солі. Туристи їдуть сюди не тільки за красивими видами, але також щоб поправити своє здоров'я. Адже там можна прийняти корисні грязьові ванни, насолоджуючись дивовижними пейзажами.

Куди їхати за незвичайними фото: кращі локації в Україні - фото 2
Куди їхати за незвичайними фото: кращі локації в Україні - фото 3

Поїхавши в селище Побузьке на Кіровоградщині, ви зможете зануритися в атмосферу холодної війни. Дивовижно, що музей ракетних військ стратегічного призначення не має аналогів в світі, тому в цьому місці просто не може не сподобатися мандрівникові. Тут можна зробити нереальні знімки, які залишаться яскравим спогадом про поїздку. Також можна відвідати командний пункт, який розташований на глибині 40 метрів. Гості люблять фотографуватися, натискаючи легендарну "червону" кнопку, яка колись яка колись означала активацію смертоносних балістичних ракет.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Запоріжжі відновили мальовничий водоспад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини