Головна Новини Дозвілля подорожі Через знаменитий водоспад Ворінгфоссен: в Норвегії побудували ступінчастий міст (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Через знаменитий водоспад Ворінгфоссен: в Норвегії побудували ступінчастий міст (відео)

До сих пір мандрівники бачили велич водоспаду з оглядових майданчиків на оточуючих скелях

13 жовтня 2020, 17:07
Поділіться публікацією:








Неймовірний водоспад Ворінгфоссен спадає з висоти 182 метри з плато Хардангервідда в долину Мобедален. До цього часу туристи могли насолоджуватися його красою тільки з оглядових майданчиків, а тепер зможуть насолодитися ним повною мірою завдяки новому мосту. Про це пише видання segodnya.

Через знаменитий водоспад Ворінгфоссен: в Норвегії побудували ступінчастий міст (відео)

В Норвегії побудували ступінчастий міст. Фото: segodnya

Прямо під потоками водоспаду відкрився ступінчастий міст, так що всі бажаючі зможуть побачити нереальний вид на Ворінгфоссен.

Варто зазначити, що новий міст має гострий ухил через те, що різниця між двома сторонами ущелини становить 15 метрів. Його довжина сягає 47 метрів, а всього міст налічує 99 сходинок.

Архітектор споруди Карл-Вігго Хельмебакк розповів, що міст з'єднує стару історичну дорогу і ландшафт, що дозволяє побачити приголомшливі види на власні очі.

Відомо, що робота над розвитком інфраструктури навколо водоспаду не припинялася протягом кількох років. У 2018 були побудовані оглядові майданчики, доріжки і парковка.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Запоріжжі відновили мальовничий водоспад. Нове місце є не тільки красивим, але ще і особливим. Цей водоспад — це символ успіху і матеріального добробуту, а той факт, що він знову відродився — дуже хороша прикмета. У всякому разі, так кажуть в містичних навчаннях про гармонію людини і всесвіту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини