Головна Новини Дозвілля подорожі 7 способів подорожувати по світу з обмеженим бюджетом
commentss НОВИНИ Всі новини

7 способів подорожувати по світу з обмеженим бюджетом

Ви переглядаєте Instagram і знаходите чудове місце, яке хотіли б відвідати, але баланс банківського рахунку залишає бажати кращого. Звучить знайомо? Не турбуйтеся! Існує багато способів подорожувати по світу, не руйнуючи при цьому свій сімейний бюджет.

3 листопада 2020, 14:39
Поділіться публікацією:


7 способів подорожувати по світу з обмеженим бюджетом

Фото: kidpassage.com

Подорож в міжсезоння

Один з кращих способів подорожувати з обмеженим бюджетом — дослідити нові напрямки в міжсезоння. Хоча конкретне місце не буде ідеальним через сезон або погоду, у багатьох випадках ви виявите, що квитки на літак і готелі коштують набагато менше.

Уникайте польотів у вихідні дні

Оскільки більшість людей намагаються встигнути додому на роботу, авіакомпанії зазвичай підвищують ціни на польоти у вихідні дні. Замість того щоб повертатися в неділю, придбайте зворотні квитки на понеділок або вівторок — це допоможе уникнути додаткових витрат.

Подорожуйте з друзями

Один з найкращих способів заощадити — подорожувати з друзями. Це не тільки весело, але і набагато доступніше, адже ви завжди можете розділити рахунок на всю компанію.

Плануйте відпустку заздалегідь

Часто ми витрачаємо більше, ніж необхідно, відкладаючи покупки речей і бронь квитків на останній момент. Відомо, що авіакомпанії та готелі підвищують ціни в міру наближення обраної вами дати.

Вибирайте хостели

Перебування в хостелі — відмінна альтернатива дорогим готелям. Якщо ви згодні ділити кімнату з незнайомцями і мати загальну ванну кімнату, ви зможете легко забронювати недороге проживання в будь-якій країні світу. Крім того, це відмінний спосіб завести нові інтернаціональні знайомства.

Непопулярні напрямки

Як відомо, популярні туристичні напрямки вимагають більшого бюджету. Один із способів заощадити, але при цьому відвідати популярні туристичні місця — зупиниться в одному з сусідніх міст, а потім відправитися в потрібне місце громадським транспортом на один-два дні.

Підпишіться на інформаційну розсилку

Більшість компаній люблять винагороджувати своїх передплатників спеціальними пропозиціями і бонусами в якості подяки за реєстрацію. Підпишіться на розсилку новин вашої улюбленої авіакомпанії та готелю, і стежте за щотижневими пропозиціями з різних напрямків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини