Головна Новини Дозвілля стиль і краса Вибираємо парфуми правильно: кілька порад солідним чоловікам
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибираємо парфуми правильно: кілька порад солідним чоловікам

Правильно підібрані парфуми повинні підкреслювати життєвий стиль чоловіка

1 вересня 2020, 17:11
Поділіться публікацією:

Для будь-якого солідного чоловіка правильно підібрані духи є однією з головних родзинок його іміджу. Просто побризкатися одеколом вже не досить. Необхідно використовувати аромати, які підкреслять твій образ. Саме тому підбирати парфуми необхідно відповідально. Сьогодні за допомогою порталу mport ми дамо тобі кілька порад.

Вибираємо парфуми правильно: кілька порад солідним чоловікам

Стиль "Аристократ"

Аристократичний стиль в парфумерії часто називають класичним. Такий парфум досить складно вибрати, і не кожен чоловік здатний його носити. Класичні аромати не несуть в собі ноту сексуальності і вони ніби позбавлені суєти. Зазвичай це спокійні запахи, які відрізняються благородним ароматом, який відображений хвойними нотами. Парфумерія аристократичного стилю буде до лиця сформованим чоловікам, які перейшли 30-річний рубіж.

Стиль "Спорт"

Як правило спортивними ароматами називають туалетні і парфумерні води, а також одеколони. Спортивна парфумерна лінія рідко буває представлена чоловічими парфумами, оскільки ці аромати повинні бути легкими, нести ідею чистоти, прохолоди і свіжості. Туалетна вода для чоловіків і одеколон базуються на легкому ароматі, але неодмінно мають різкувату ноту. Аромати морської теми, скошеної трави, цитрусових, чистої білизни, натяк на аромат прального порошку... Приблизно такі запахи парфумери зазвичай пропонують енергійним чоловікам.

Стиль "Діловий"

Духи для чоловіків ділової лінії вельми різноманітні, їх необхожімо підбирати, орієнтуючись на темперамент чоловіка. Основна тема ділових ароматів — концентрація сил, зібраність духу і витримка. Для підприємливих молодих людей парфумери створили аромати з основною озоново-цитрусовою нотою, які доповнені запахами прянощів і екзотичних рослин.

Тепер незалежно від того, спортсмен ти, бізнесмен або просто класний хлопець, ти зможеш підібрати собі правильні парфуми. Також видання "Коментарі" розповість, які чоловіка по гороскопу найстильніші.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини