Головна Новини Дозвілля стиль і краса Страждає шкіра через носіння маски: лікар розповіла, що робити
commentss НОВИНИ Всі новини

Страждає шкіра через носіння маски: лікар розповіла, що робити

Названі прості заходи, які допоможуть зберегти шкіру під час носіння маски

23 вересня 2020, 04:45
Поділіться публікацією:

Маска — необхідний атрибут нинішнього часу. Але нерідко часте використання засобів індивідуального захисту призводить до неприємних наслідків для шкіри обличчя: подразнення, запалення, висип, свербіж, рубці та навіть шрами. Як правильно використовувати захист, щоб не шкодити шкірі, пояснила лікар-дерматолог Наталія Подколозіна "Сегодня".

Страждає шкіра через носіння маски: лікар розповіла, що робити

По-перше, лікар рекомендує перед надяганням маски вмиватися. У разі, коли ви не можете це зробити, то використовуйте антисептичні серветки без спирту. Також можна протерти зону носіння маски хлоргексидином.

По-друге, після вмивання обов'язково нанесіть зволожуючий крем. А за 2-3 години після зміни маски процедуру слід повторити. Якщо ж на обличчя нанесений макіяж, то скористайтеся серветками з матуючим ефектом.

Тим, у кого вже з'явилися висипання, лікар радить додати в домашній догляд додаткові засоби. Йдеться про кислота — підсушуючі компоненти в косметиці. Наприклад, саліцилова кислота. Крім того, на ніч рекомендується зволожити шкіру засобами на основі гіалуронової кислоти. Окрему увагу не забудьте приділити догляду за губами.

Нагадаємо, експерт розповіла, як поліпшити стан шкіри восени.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини