Головна Новини Дозвілля стиль і краса Що не подобається чоловікам в жіночій зовнішності
commentss НОВИНИ Всі новини

Що не подобається чоловікам в жіночій зовнішності

Мова йде не про красу, а про зовнішній вигляд жінки

23 жовтня 2020, 03:00
Поділіться публікацією:

Кожна дівчина прагне завжди бути красивою і привабливою. Так, тільки "краса" поняття відносне і кожен представляє її по-своєму. Але є в жіночій зовнішності нюанси, які дуже сильно дратують і відлякують чоловіків. Про це повідомляє видання Lucky-women.

Що не подобається чоловікам в жіночій зовнішності

Губи уточкой

Дівчатка дуже люблять робити губи "уточкой", особливо, під час селфі. Незрозуміло ким саме була введена в моду ця тенденція, але чоловіків вона дико дратує.

Бойове розфарбування

Косметичні засоби допомагають приховати недоліки в зовнішності й при правильному використанні підкреслюють гідності дівчини. Але головне — знати міру. Чоловікам не подобаються яскраві тіні, губи, тонни пудри й рум'ян на обличчі дівчини, краще зробіть легкий мейк-ап, наближений до ефекту натуральності.

Суха шкіра

Суха шкіра, лущення на губах — це ознака недоглянутості. Виявляється, чоловіки звертають на це увагу дуже часто. Жіноча шкіра в їхньому уявленні пов'язана з м'якістю і шовковистістю. Так, що не забувайте зволожувати шкіру кремами, а губи бальзамом.

Яскравий манікюр

Довгі нігті зі складним нейл-артом ще один спосіб відлякати чоловіка. Взагалі такий дизайн і довжина давно не в тренді, але деякі жінки намагаються створювати манікюр за принципом — все і побільше. Але ось нюдові, рожеві, червоні тони й короткі акуратні нігті виглядають дорожче і привабливіше.

Плоскі сідниці

Багато дівчат так прагнуть схуднути й позбутися від привабливих стегон, що створюють собі справжню проблему. Виявляється, пишні стегна в стилі Джей Ло більш привабливо виглядають в очах чоловіків, ніж плоска попа.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які особливості зовнішності видають вік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини