Головна Новини Дозвілля стиль і краса Скільки грошей витрачають жінки на косметику в різних країнах
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки грошей витрачають жінки на косметику в різних країнах

Побалувати себе косметикою найбільше люблять британські жінки

2 липня 2020, 21:30 comments1094
Поділіться публікацією:

Аналітики міжнародного знижкового сервісу Picodi надали цікаві дані щодо ринку косметики в Україні та інших країнах. Завдяки їм стало відомо, скільки грошей жінки витрачають на б'юті-засоби в рік. Про це повідомляє видання Elle.

Скільки грошей витрачають жінки на косметику в різних країнах

Shutterstock

Виявилося, що косметички українок досить об'ємні, в них зберігається в середньому 29 різних засобів. Але тільки 11 з них жінки використовують регулярно. Згідно з даними, щорічно українки витрачають на засоби для мейк-апу 270 доларів (7200 гривень). При чому, близько 12% респонденток зазначили, що купують косметику тільки під час знижок, 33% жінок відправляються в магазин відразу ж, коли в них закінчується якийсь засіб і 23% — купують косметику, коли хочуть.

А ось головним критерієм, який впливає на здійснення покупки б'юті-засобів, українки вважають ціну, тому лише 19% жінок користуються косметикою класу люкс.

Відомо, що найпопулярнішим б'юті-засобом українок є туш для вій, основа під макіяж, олівець для брів, тональний крем і хайлайтер.

Якщо порівняти ці дані з іншими країнами, то менше, ніж українки на косметику витрачають лише німкені (222 доларів) і туркені (176 доларів). А ось близько 400 доларів і більше на бюті-засоби в рік витрачають жінки з Польщі, США, Фінляндії та Великобританії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Amazon і eBay звинуватили в продажу косметики із вмістом ртуті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини