Головна Новини Дозвілля стиль і краса Підказка для модниць: як носити тигровий принт цієї осені
commentss НОВИНИ Всі новини

Підказка для модниць: як носити тигровий принт цієї осені

Звіряче забарвлення не лякає справжніх модниць

28 вересня 2020, 16:15
Поділіться публікацією:

Тигровий принт, незважаючи на його неоднозначність, продовжує залишатися в тренді 2020 року. Але, щоб не виглядати вульгарно, варто знати, як правильно поєднувати такий одяг з іншими речами. Видання 23-59 підказало модницям, як це зробити.

Підказка для модниць: як носити тигровий принт цієї осені

тигровий принт

З оверсайз-жакетом

У цьому сезоні актуальними залишаються "великі" речі, зокрема оверсайз-жакети. Саме вони можуть зробити як формальний, так і більш розслабленим будь-який образ. Наприклад, тигровий тотал-лук, який сам по собі виглядає досить епатажно, в ансамблі з об'ємним піджаком і бейсболкою набуває невловимою голлівудської недбалості.

Підказка для модниць: як носити тигровий принт цієї осені - фото 2

Блузка

Незважаючи на те, що тигровий принт є синонімом певної сміливості та пристрасті, він не обов'язково повинен підкреслювати дивні або провокаційні луки. Тигровий малюнок прекрасно вписується і в елегантний аутфіт, якщо блузку з відповідним візерунком скомбінувати з вузькою міді-спідницею. В такому випадку, образ точно завершують деталі, а саме — замшева хустинка в якості бандани.

Підказка для модниць: як носити тигровий принт цієї осені - фото 3

Різноманіття кольору

Як і у випадку з леопардовим принтом, тигрове забарвлення може мати різні інтерпретації. Тому, якщо класичний принт вам здається занадто відвертим, виберіть цей же малюнок, але в інших яскравих кольорах. Наприклад, актуальний в цьому році блейзер або жакет з жовтими смужками припаде до смаку навіть прихильницям мінімалізму.

Підказка для модниць: як носити тигровий принт цієї осені - фото 4

Чоботи

Якщо ви ще не зважилися на тигровий принт в одязі, придивіться до взуття. Високі чоботи з подовженим квадратним носком додадуть вашому образу "родзинки". Тоді як деякі дівчата вважають таке взуття досить "гучним", фешн-блогер Леоні Ханне демонструє, як тигрова смужка може ненав'язливо зробити елегантний офісний look..

Підказка для модниць: як носити тигровий принт цієї осені - фото 5

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, з чим носити шкіряну куртку цієї осені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини