Головна Новини Дозвілля стиль і краса Косметолог розповіла, які олії найефективніші в догляді за волоссям
commentss НОВИНИ Всі новини

Косметолог розповіла, які олії найефективніші в догляді за волоссям

Як вибрати відповідний засіб?

3 вересня 2020, 15:26
Поділіться публікацією:

Олію можна побачити в косметичці кожної дівчини, адже це незамінний засіб по догляду за волоссям. Але перш ніж приступати до використання тієї чи іншої, необхідно розуміти, яким є її правильне призначення. Про те, якими властивостями володіють різні олії, знає косметолог Анна Кравчук. Про це пише видання changeua.

Косметолог розповіла, які олії  найефективніші в догляді за волоссям

Косметолог розповіла, які масла найефективніші в догляді за волоссям. Фото: unsplash.

Олія авокадо допомагає зберігати прикореневий об'єм. З кожним роком кількість волосся зменшується, тому важливо підібрати необхідний догляд проти випадіння. До складу олії авокадо входить безліч вітамінів і нутрієнтів, які сприяють росту і стимуляції волосяних фолікул. Вона створює захисний шар навколо фолікул, захищаючи волосся від випадіння.

Оливкова олія є джерелом зволоження і повноцінного захисту волосся. Вона здатна проникати глибоко всередину і живити волосся необхідними елементами. Регулярне застосування цієї олії позбавить від сухості та жорсткості волосся.

У кокосовій олії міститься величезна кількість корисних речовин,  також вона відмінно бореться з лупою. Також олія кокоса має протизапальні властивості.

Касторова олія покликана зберегти довжину волосся. Для цього її потрібно змішати з вітаміном Е, а потім втирати в шкіру голови. Але експерт звертає увагу на те, що ця олія досить важка, тому її краще використовувати разом з іншими видами олій.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно змивати макіяж, щоб не нашкодити шкірі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини