Головна Новини Дозвілля стиль і краса Коли сонце припікає: топ-3 літніх головних уборів для чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли сонце припікає: топ-3 літніх головних уборів для чоловіків

Що повинно бути на голові поважаючого себе чоловіка цього літа

17 червня 2020, 17:25 comments1802
Поділіться публікацією:

Кожен чоловік повинен вміти правильно підібрати головний убір. Це питання як комфорту, так і стилю. А цього літа багато хто бажає внести родзинку в образ, щоб гідно постати перед друзями після ослаблення карантину. Отже, сьогодні ми розповімо про те, в яких головних уборах чоловікам краще позувати цього літа.

Коли сонце припікає: топ-3 літніх головних уборів для чоловіків

Капелюх

Такі аксесуари, як фетрові капелюхи з полами середньої ширини, універсальні і добре поєднуються з класичним двобортним піджаком. Дизайнери радять в спекотну погоду одягати солом'яний капелюх, який ідеально підійде до білої сорочки або льняного піджака.

Бейсболка

Спочатку це був спортивний атрибут, назва якого походить від популярної в США гри бейсбол. Але на сьогоднішній день бейсболка перебуває в трендах і не виходить з моди. Стримані однотонні або з легким принтом, бейсболки підійдуть до будь-якого образу. І що головне — не тільки спортивному.

Панама

Панама перестала бути дитячим головним убором і перетворилася в головний must-have сфери аксесуарів в останні кілька років. При чому тепер панаму носять не тільки на пляжі або на дачі, але і під час переміщення по місту.

Ці головні убори не будуть зайвими в умовах літа, яке входить в свою активну фазу. Також видання "Коментарі" розповість, як вижити в піджаку в самий розпал літа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини