Головна Новини Дозвілля стиль і краса Деталь гардеробу, яка додає ілюзію успіху в образ чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Деталь гардеробу, яка додає ілюзію успіху в образ чоловіка

Окрім дотримання дрес-коду, кожному співробітнику будь-якої компанії необхідно додавати до свого образу одну важливу деталь

2 листопада 2020, 14:34
Поділіться публікацією:

Є певні зовнішні атрибути за якими відразу ж можна визначити, наскільки чоловік успішний. І це дійсно так, адже журналіст видання Forbes Джозеф Деацетіс (Joseph DeAcetis) назвав головну деталь гардеробу, яка допоможе зрозуміти це, передає видання lenta.

Деталь гардеробу, яка додає ілюзію успіху в образ чоловіка

Деталь гардеробу, яка додає ілюзію успіху в образ чоловіка. Фото: unsplash

На сайті опублікована стаття фахівця, в якій повідомляється, що кожний діловий чоловік неодмінно повинен додати до свого образу годинник. Джозеф розповідає, що саме цей аксесуар визначить, яким буде перше враження про вас ваших колег або ділових партнерів.

"Годинник демонструє не тільки смак чоловіка, але і його повагу до себе і компанії, в якій він працює", — поділився він.

Деацетіс також підкреслив, що годинник необов'язково має бути найдорожчим або належати до люксового сегмента. З більш дорогих він назвав аксесуари марок Audemars Piguet і H.Moser & Co. Вартість виробів варіюється від 19 до 26 тисяч доларів.

А що стосується  дешевших варіантів, то в їх число увійшли Nixon з виробом за 250 доларів і Longines за 2150 доларів.

Також видання "Коментарі" розповість, на якій руці слід носити годинник. Згідно зі стародавньою медициною, зап'ястя має певні точки, безпосередньо пов'язані з серцем. Якщо ці точки занадто передавити, є ймовірність порушення внутрішнього балансу енергетичних потоків. Адже симетрична і ритмічна пульсація цих точок — запорука здоров'я, довголіття і бадьорості. Виходячи з розташування цих точок, жінкам слід носити всілякі аксесуари на лівій руці, а чоловікам — на правій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини