Головна Новини Дозвілля стиль і краса Які кольори додають молодості: поради від Андре Тана
commentss НОВИНИ Всі новини

Які кольори додають молодості: поради від Андре Тана

Кожній жінці надає молодості небесно-блакитний колір

11 жовтня 2020, 17:00
Поділіться публікацією:

Які кольори додають молодості: поради від Андре Тана

При виборі одягу жінкам варто велику увагу приділяти кольоровій гамі. Адже є кольори, які візуально роблять стрункіше, які повнять, а є і ті, які помітно омолоджують. Що це за кольору розповів відомий дизайнер Андре Тан на своїй сторінці в Instagram.

Експерт підкреслив, що жінки повинні підбирати одяг відповідно до свого кольору волосся. Наприклад, блондинкам більше підходить світло-фіолетовий, лавандовий, бірюзовий та пудровий відтінки. Вони підкреслять природну красу і додадуть образу легкості та свіжості.

Дівчатам-шатенкам варто звернути увагу на синій, кораловий і гірчичний кольори, а рудоволосим — на смарагдовий і колір фуксії. Одягу такого відтінку повинні обов'язково бути у вашому гардеробі.

Андре Тан також відзначив, що абсолютно кожній дівчині, не залежно від кольору волосся, підійде небесно-блакитний колір, саме він надає молодість, свіжість і легкість.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що український модельєр Андре Тан розповів, як варто одягатися дівчатам низького зросту, щоб здаватися стрункішою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини