Головна Новини Дозвілля стиль і краса Які б'юті-засоби краще не замовляти в інтернеті
commentss НОВИНИ Всі новини

Які б'юті-засоби краще не замовляти в інтернеті

Найчастіше ці б'юті-засоби не дають ніякого ефекту

8 вересня 2020, 17:20
Поділіться публікацією:

Купувати косметичні засоби через інтернет дуже зручно, легко і швидко. Але головний мінус в тому, що ми не можемо оцінити якість товару. Експерти склали рейтинг продуктів догляду і косметики, які краще не замовляти онлайн, передає видання Wday.

Які б'юті-засоби краще не замовляти в інтернеті

Б'юті-засоби | misuma | Getty Images/iStockphoto

Маска проти чорних цяток

На ринку представлена велика кількість масок проти чорних цяток, різної консистенції та виробників, але на думку покупців, їх властивості занадто перебільшені. Насправді подібні засоби не справляються зі своїм завданням, тому чорні цятки залишаються на обличчі.

Крем для збільшення грудей

Пластичний хірург Frau Klinik Марія Єгорова вважає, що подібні товари не здатні підтягти або збільшити груди. У їх складі немає компонентів, які могли б скорегувати цю частину тіла. Але такі креми допомагають зволожити шкіру і підвищити пружність тканин.

Патчі для очей

Головним завданням цього засобу є зняття набряклості, синців, втоми та зморшок під очима. Регулярне застосування патчів допомагає зволожити шкіру в цій області, підвищити її еластичність, але не варто сподіватися, що після вечірки або безсонної ночі, такі патчі зроблять ваше обличчя свіжим і здоровим.

Масло для росту волосся на віях

Виробники стверджують, що це засіб покращує ріст волосяних фолікулів, через це вії ростуть швидше і стають більш щільними. Але покупниці, не спостерігають подібного ефекту при використанні. Більш цього, з таким маслом слід бути обережніше людям з чутливою шкірою.

Відбілюючий гель для зубів

Навряд чи вам вдасться отримати білосніжні зуби від гелю, нехай навіть при регулярному використанні. А ось його компоненти можуть пошкодити емаль, зробивши зуби більш чутливими.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в продажу з'явиться косметика від Дженніфер Лопес.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини