Головна Новини Дозвілля секс Займаємося сексом в лісі правильно: кілька важливих порад
commentss НОВИНИ Всі новини

Займаємося сексом в лісі правильно: кілька важливих порад

Якщо вже вирішили вдатися до інтиму в лісі, прислухайтеся до цих рекомендацій

1 червня 2020, 15:57 comments5635
Поділіться публікацією:

Настало літо і багато закоханих пар почали частіше виходити на прогулянку, в тому числі і в ліс. Іноді пристрасні пориви стає настільки важко стримувати, що стає ясно — секс на природі може відбутися в будь-який момент. На випадок, якщо ти допускаєш можливість сексу серед дерев лісової хащі, ми дамо тобі кілька порад, як краще все організувати.

Займаємося сексом в лісі правильно: кілька важливих порад

Зручності

Обов'язковою умовою сексу в лісі є комфорт. Якщо ти з дівчиною вирушиш в непрохідні зарості і глибокі яри, то можна обзавестися великою кількістю саден та подряпин і тоді, швидше за все, вже буде не до сексу. Якщо вам не вдалося знайти зручного місця, де можна лягти, то доведеться обмежиться сексом стоячи. Хоча в цьому, звичайно, є свої принади.

Одяг

Хоча за вікном вже літо, ще рано говорити про вихід в ліс в легкому одязі. Навіть якщо ти будеш одягнений досить щільно, не роби дурниць, якщо раптом захочеться скинути зайве. Розігрітий і спітнілий ти застудишся на раз-два. Це стосується і твоєї подруги. Тому прийми таку пораду: якщо розраховуєш на секс в лісі, то одягайся тепло, але не перегинай палку. У разі великої кількості одягу дівчина може просто передумати, поки будуть розстебнуті всі необхідні гудзики і блискавки.

Пози для сексу в лісі

У першому пункті ми вже говорили про позу "стоячи". Слід уточнити, що тут є побічний ефект: чим ближче твоя подруга до оргазму, тим складніше їй залишатися на ногах. Тому справа не може обмежитись одним лише "стоячи". Ось кілька цікавих поз, які можуть допомогти в цій ситуації: подруга повинна стати на карачки, догі-стайл іншими словами. Нехай вона глибоко прогне спину — буде приємніше; можеш тримати дівчину навісу, притиснувши її до сусіднього дерева; ніхто не виключав варіант "втомилися руки — опустився на коліна — зайнявся оральним сексом"; в принципі, простий оральний секс на тлі звуків природи теж непоганий варіант.

Секс в лісі — це звичайно цікавий варіант розвитку подій. Це романтично і з певною часткою помірного авантюризму. Хоча якщо у вашому розпорядженні є порожня квартира, то краще використовувати її. Також видання "Коментарі" розповість, яку музику обрати під час сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини