Головна Новини Дозвілля секс Вчені визначили головного «вбивцю» регулярного сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені визначили головного «вбивцю» регулярного сексу

Основною причиною відмови від сексу є стрес

11 червня 2020, 13:40 comments2330
Поділіться публікацією:

Дослідники вважають, що головним "убивцею" сексуального бажання у XXI столітті став стрес. Хронічна втома і нервозність призводять до того, що у чоловіків і жінок пропадає лібідо. Після роботи вони воліють міцний і тихий сон, а не сексуальні втіхи.

Вчені визначили головного «вбивцю» регулярного сексу

Дослідники з Великобританії опитали понад 2 тисяч пар і з'ясували, що в більшості випадків, відмова від інтиму у відносинах була пов'язана зі стресом. Психологи пояснили, що коли людина емоційно збуджена, занепокоєна або чимось засмучена, їй складно сконцентруватися на сексі і отримати задоволення від цього процесу. Особливо це стосується чоловіків, тому що відсутність ерекції викликає ще більший стрес і занепад настрою.

На другу сходинку "кілерів" сексу піднялися проблеми з фізичним і психічним здоров'ям. 20% опитаних респондентів зізналися, що не можуть займатися сексом через дітей, 18% назвали в якості основної причини відмови від інтиму роботу, ще 12% відзначили, що стали менше проводити часу в ліжку зі своєю половинкою через перегляд порно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи може секс замінити бігову доріжку. Ви як думаєте?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини