Головна Новини Дозвілля секс Вчені розповіли, що робить секс більш приємним
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розповіли, що робить секс більш приємним

Виявляється, щоб отримати задоволення в ліжку, необхідно відкрито говорити про свої бажання. Дослідження, опубліковане в Journal of Sex & Marital Therapy показало, що чим більше комунікативними ви будете під час сексу, а не тільки до або після, тим більше сексуального задоволення отримаєте.

3 листопада 2020, 13:50 comments1475
Поділіться публікацією:


Вчені розповіли, що робить секс більш приємним

Depositphotos

Дослідники з Університету Арканзасу вирішили вивчити переваги спілкування під час сексу, підкресливши, що наукових досліджень з цього приводу мало. "Попередні дослідження були зосереджені на спілкуванні до і після сексу, але спілкування під час сексу — це область, якій не приділяється належної уваги", — пишуть автори. З огляду на цю прогалину в дослідженні, вчені з'ясували, як використання вербального і невербального спілкування між партнерами під час заняттями любов'ю пов'язано з сексуальним задоволенням.

Для проведення дослідження експерти проаналізували сексуальне життя 398 осіб у віці від 18 до 55 років. Результати показали пряму кореляцію — відверті розмови призводять до більш приємного досвіду. Розповіді партнеру про те, яка стимуляція вам потрібна, що подобається, а що ні, з більшою ймовірністю призводять до оргазму.  

Знайдіть стиль спілкування, який вам найбільш зручний під час сексу. Такі невербальні сигнали, як використання рук, щоб направити партнера в потрібне місце, також працюють. Зрештою, кожна людина індивідуальна, і якщо ви не повідомите партнеру, що саме вам потрібно для досягнення максимального задоволення, ви навряд чи це отримаєте.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини