Головна Новини Дозвілля секс Секс по дружбі: за і проти
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс по дружбі: за і проти

У кількох дослідженнях показано, що «секс по дружбі» досить поширений серед студентів коледжів та інститутів. Але, не дивлячись на популярність, сучасні ЗМІ твердять про те, що «секс по дружбі» приречений на провал, або тому, що партнери постраждають від відсутності винятковості й любові в їх відносинах або тому, що закохуються, незважаючи на початкові наміри. Чи вірні такі істини в реальному світі?

5 листопада 2020, 14:10 comments1738
Поділіться публікацією:


Секс по дружбі: за і проти

Фото: firestock

"Друзі з перевагами" - це відносини, в яких двоє людей, які поділяють дружбу, також займаються сексом, але явно не висловлюють романтичні почуття. Проте, точне значення може варіюватися в залежності від відносин: від абсолютно моногамного зв'язку двох близьких друзів до полігамних стосунків між двома випадковими знайомими.

Все це прекрасно, коли обидва партнери поділяють одні й ті ж очікування для випадкового сексу, але проблеми виникають, коли очікування партнерів різняться. Ці відмінності не дивні, враховуючи двозначність "дружби з перевагами". Наприклад, деякі дослідження показують, що жінки менш задоволені в цілому "сексом по дружбі".

Оцінюючи переваги відносин "друзів з перевагами", важливо враховувати унікальні потреби і мотивації кожного партнера. Немає двох однакових людей, і ніякий вид відносин не є "кращим" для всіх. Як показали багато досліджень, найвищий показник задоволеності від "сексу по дружбі" має реалістичні очікування на початку відносин. Таким чином, людям важливо розуміти і приймати те, чого вони дійсно хочуть отримати від відносин з партнером, будь то "секс по дружбі" або цілісні стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини