Головна Новини Дозвілля секс П'ять видів сексу, від яких жінка буде в захваті
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять видів сексу, від яких жінка буде в захваті

Зібрали для вас кращу п'ятірку за версією жінок

3 жовтня 2020, 22:48 comments4425
Поділіться публікацією:

Не знаєте, як прикрасити своє інтимне життя? Хочеться чогось нового? Портал Men 24 зібрав п'ять видів сексу, які сподобаються всім жінкам.

П'ять видів сексу, від яких жінка буде в захваті

Секс ледве прокинувшись. Звичайно, приємно дивитися на жінку, коли вона спить. Однак зайнятися любов'ю, коли ще не встиг як слід відкрити очі — нічого в світі краще немає. Навіть якщо це рядовий нічний похід в туалет, він може перерости в щось набагато більше.

Тваринний секс. Розбудити в собі звіра може, напевно, кожен чоловік. Тільки цей інстинкт прокидається не завжди тоді, коли потрібно. Здивуйте свою кохану, додавши трохи грубості і пристрасті. Тільки постарайтеся не переграти, щоб все це не закінчилося травмпункту.

Швидкий секс. Напевно, один з найпопулярніших не тільки серед жінок, а й чоловіків. Примірочні в торгових центрах, туалет в кафе або навіть поїздка з десятого поверху на перший — було б бажання, майданчик для маневрів дуже велика. Головне, дивіться, щоб поруч було поменше камер.

Романтичний секс. Ванна з пелюстками троянд, ароматичні свічки, інтимна обстановка — такі кадри більшість дівчат бачать тільки в кіно. Спробуйте це виправити, в душі кожної іноді прокидається принцеса, яка хоче романтики і Голлівуду в своїй квартирі.

Секс-марафон. Від такого формату розваг не відмовиться жодна дівчина. Головне — змініть обстановку, до прикладу, у відпустці попрактикуйтесь. А то приїлися чашки-ложки все одно будуть відволікати.

Як раніше повідомляли "Коментарі", відома українська співачка і модель Даша Астаф'єва виклала фото без нижньої білизни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини