Головна Новини Дозвілля секс Не роби цього: речі, які знижують сексуальне бажання
commentss НОВИНИ Всі новини

Не роби цього: речі, які знижують сексуальне бажання

Згідно з новими дослідженнями американських експертів, сексуальний потяг жінки до партнера зменшується на 0,02% з кожним місяцем стосунків

16 жовтня 2020, 19:24 comments1184
Поділіться публікацією:

Американські вчені з Університету Онтаріо визначили кілька речей, які в рази зменшують сексуальне бажання. Про це пише видання lux.

Не роби цього: речі, які знижують сексуальне бажання

Речі, які знижують сексуальне бажання. Фото: lux.fm

Стрес очолює цей список, що зовсім не дивно хоча б тому, що коли людина нервує або сильно переживає, то їй точно не хочеться сексу.

Проблеми у взаєморозумінні з партнером теж призводять до зменшення лібідо. Ну і це зовсім очевидно, тому що коли закохані посварилися, то секс відходить на другий план.

Низька самооцінка також має прямий вплив на сексуальне бажання. Людина, яка постійно зосереджується на своїх недоліках, знижує свій інтерес до інтимного життя.

Зайва вага є ще однією причиною низького лібідо. Як виявилося, близько 30 відсотків людей із зайвими кілограмами рідко отримують задоволення від сексу. Все через те, що у них погано працюють кровоносні судини в зоні статевих органів, що відбивається на чутливості.

Недостатня кількість сну позбавляє людину можливості отримувати максимальне задоволення від усього, що вона робить, в тому числі і сексу. Тому як недосип — це стрес для всього організму, говорять фахівці.

Занадто пізня вечеря забирає дуже багато енергії, яку можна направити в інше русло. І замість того, щоб зайнятися інтимним життям, організм буде повністю зайнятий перетравлюванням їжі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про 5 вагомих причин займатися сексом щодня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини