Головна Новини Дозвілля секс Еротичні сцени в кіно, які не варто повторювати
commentss НОВИНИ Всі новини

Еротичні сцени в кіно, які не варто повторювати

Ці експерименти не лише принесуть сумнівне задоволення, але й можуть нашкодити

17 червня 2020, 12:36 comments6652
Поділіться публікацією:

Багато закоханих пар мріють про секс, як у кіно. Зрозуміло, якщо говорити про якийсь романтичний фільм, то їх можна зрозуміти. Але далеко не завжди кінематограф демонструє нам ті ситуації, які варто повторювати в реальному житті. Сьогодні ми зібрали для тебе кілька яскравих прикладів занять сексом, які повинні залишитися лише на екрані телевізора.

 Еротичні сцени в кіно, які не варто повторювати

Оргія

 Еротичні сцени в кіно, які не варто повторювати - фото 2

Одночасне перебування з декількома партнерками, звичайно, виглядає вражаюче, але проблем від цього більше, ніж радощів. Досить глянути на фізіономію Відьмака в сцені оргії у Йенніфер. Так собі розвага.

Секс без дотиків

 Еротичні сцени в кіно, які не варто повторювати - фото 3

Дотики в інтимі набагато важливіші за погляди. Винятком є ​​хіба що тантричний секс. Так чи інакше, головний герой комедії "40 днів і 40 ночей", який вирішив утримуватися від сексу протягом сорока днів, пестить дівчину своєї мрії гілкою орхідеї. Без сумніву, це романтично, але секс не замінить.

У людному місці

 Еротичні сцени в кіно, які не варто повторювати - фото 4

Не варто зловживати заняттями сексом в людному місці. Згадай про шалену сцену сексу на іподромі, яка мала місце в фільмі "Адреналін". Герою Джейсона Стетхема необхідно кожні 10 хвилин заряджати своє серце адреналіном. А отримати необхідну дозу він цілком може, зайнявшись сексом на стадіоні.

Віртуальний секс

 Еротичні сцени в кіно, які не варто повторювати - фото 5

Хоча людство винайшло вже досить пристроїв для вірутального сексу,  навряд вони замінять традиційні обійми, поцілунки та інші витівки реалу.  У фільмі "Руйнівник" тілесні контакти між людьми знаходяться під забороною, тому герой Сталлоне займається тим, що носить назву  "оцифроване перенесення сексуальної енергії". Це виглядає дуже дивно, якщо не жахливо.

Не намагайтеся відтворити це вдома. А тим більше на стадіоні. Такий секс не лише принесе сумнівне задоволення, але й може нашкодити. Також видання "Коментарі" розповість, як займатися сексом у спеку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини