Головна Новини Дозвілля секс Як підтримувати сексуальний потяг восени
commentss НОВИНИ Всі новини

Як підтримувати сексуальний потяг восени

Сексуальна активність восени може ослабнути і це нормально

11 жовтня 2020, 12:40 comments1476
Поділіться публікацією:

Багато людей восени піддаються депресії, смутку, тому відчувають занепад сил і поганий настрій. Ці фактори, як і вік, спосіб життя, взаємовідносини в парі, впливають на сексуальний потяг і можуть привести до зниження лібідо. Сексолог Маргарита Стельмашова розповіла, як підтримувати сексуальне бажання восени, передає видання Anywellmag.

Як підтримувати сексуальний потяг восени

Експерт, в першу чергу, звернула увагу на сексуальні цикли чоловіків і жінок. У представниць прекрасної статі сексуальний потяг залежить від менструації, на їх бажання може впливати вік і стан здоров'я гормональної системи. Що стосується чоловіків, то їх сексуальна активність залежить від рівня тестостерону, їх цикл триває 22 дні й потенція, як правило, посилюється в першій половині. Коли вироблення чоловічого гормону досягає максимуму, відбувається спад і перезавантаження. В цей час лібідо знижується.

Дослідження доводять, що пік сексуальної активності у жінок припадає на весняні місяці (травень-квітень), а у чоловіків — на травень, але осінь також є сприятливим періодом. Річ у тому, що влітку сексуальний потяг йде на спад через спекотну погоду, а восени знову зростає, тому що збільшується рівень статевих гормонів. У людей обох статей спад сексуальної активності настає в грудні та січні.

Експерт підкреслила, що для збереження сексуального потягу восени потрібно піклуватися про свій фізичний і психоемоційний стан, а також підтримувати здорову атмосферу у стосунках.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому сексом потрібно займатися щодня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини