Головна Новини Дозвілля секс 5 способів захистити сексуальне життя від своїх дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

5 способів захистити сексуальне життя від своїх дітей

Наявність дітей може істотно вплинути на кількість і якість вашого сексуального життя. Кілька порад, які допоможуть зберегти бажаний баланс між чоловіком і дітьми.

10 листопада 2020, 14:10
Поділіться публікацією:


5 способів захистити сексуальне життя від своїх дітей

Фото: family.24tv

1.       Послуги няні


Звичайно, бабусі і дідусі теж можуть доглянути за онуками і розважити їх. Але пам'ятайте, що висококваліфікована няня не задає зайвих питань і чудово ладнає з дітьми. Звичайно, це може бути досить витратне задоволення, але ж ви інвестуєте гроші в свій щасливий шлюб, а це — безцінно. Якщо няня — не ваш випадок, підійдіть до вирішення завдання творчо — прийміть ранковий душ разом, поки малюк спить.


2.       Правило сну в своєму ліжку


З найперших днів малюка привчайте його спати в своєму ліжку. Звичайно, бувають винятки — погане самопочуття дитини, тоді він хоче бути ближче до мами з татом. Але такі випадки повинні бути поодинокі.


3.       Правило закритих дверей


Часто діти не виносять закритих дверей, особливо, якщо за ними "ховається" мама. Але ж якби ви не закривали двері у ванну кімнату, ви відчували б якийсь дискомфорт щоразу, коли вам хочеться в туалет. Також і з сексом. Ця та інтимна частина вашого життя, яка не призначена для сторонніх очей. Візьміть за правило закривати як двері дитячої спальні на ніч, так і своєї (якщо ваші діти дорослі).


4. Час для чоловіка


Заплануйте щось особливе — зробіть один одному масаж, запаліть свічки і просто подивіться кіно разом — чим більше часу ви проводите удвох і робите сексуальних відкриттів, тим міцніше будуть ваші відносини.


5.       Розмови тільки про дітей?


     Постарайтеся переключитися з теми побуту і дітей. Ви повинні пам'ятати, що в першу чергу — ви пара і кохаєте один одного — і це єдина причина, чому ви хочете займатися сексом. Тому не коріть себе за те, щоб час від часу викликати няню, закрити двері в спальню, або забути про всі домашні справи заради задоволення побути наодинці із найкращим чоловіком у світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини