Головна Новини Дозвілля саморозвиток Відпочивати теж треба вміти: як проводять вихідні успішні чоловіки
commentss НОВИНИ Всі новини

Відпочивати теж треба вміти: як проводять вихідні успішні чоловіки

П'ять порад, які допоможуть правильно організувати власний відпочинок

22 серпня 2020, 09:53 comments1391
Поділіться публікацією:

На вихідних багато чоловіків мріють виспатися, подивитися телевізор, повтикать в комп'ютер і трохи випити. Але це не шлях успішної людини. Той, хто бажає досягти своїх цілей, також повинен вміти відпочивати правильно. Ми з задоволенням розповімо тобі, що мається на увазі. Допоможе нам у цьому чоловічий портал mport .

Відпочивати теж треба вміти: як проводять вихідні успішні чоловіки

Плануй на кожен уїк-енд 3-5 ключових подій

Багатьом людям стає погано тільки від однієї думки, щоб планувати вихідні. Але зовсім не потрібно планувати все до хвилини, якщо ти вирішив здійснити у вихідні кілька цікавих задумів. Три заняття по три години — це всього 9 годин з 36 годин відпочинку.

Складаючи план, не забувай про те, чого не робив уже давно

Не бійся зайнятися чимось, що в останній раз робив ще підлітком. Піти пограти в футбол або будь-яку іншу цікаву гру — це дуже навіть непоганий варіант.

Ранок вихідних — найкращий час зробити щось для себе

Багато хто любить вранці в суботу і неділю повалятися в ліжку подовше. Але успішні чоловіки витрачають ранок на досягнення своїх цілей. Спробуй робити як вони.

Придумуй нові маленькі звички і сімейні традиції

Багато щасливих родин мають власні звички і заняття, яким вони з радістю віддаються на вихідних. Це може бути що завгодно — приготувати щось оригінальне, прогулятися по парку суботнім днем. Головне — це повинно перетворитися в ритуал, потім в традицію, а потім і в приємні спогади, які додадуть сил в скрутну хвилину.

Виділи години для повної "відключки" від суспільства

Це вкрай необхідно, щоб "розрядитися". Це може бути час для сну — з першої до третьої в суботу та неділю. Щось на кшталт сієсти в спекотних європейських країнах: не обов'язково потрібно спати, можна просто подивитися фільм, почитати книгу, або знайти будь-яке інше цікаве заняття.

Впевнені, у тебе прекрасно працює фантазія, щоб ти забезпечив собі приголомшливі вихідні. Також видання "Коментарі" розповість, чому заробляння грошей не повинно бути головною метою в житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини