Головна Новини Дозвілля саморозвиток Три речі, які «вбивають» нашу продуктивність
commentss НОВИНИ Всі новини

Три речі, які «вбивають» нашу продуктивність

Наша продуктивність безпосередньо залежить від способу життя

20 вересня 2020, 23:35
Поділіться публікацією:

Щоб робота виконувалася швидко і якісно, необхідно навчитися підвищувати свою продуктивність. Але є фактори, які цьому перешкоджають. Видання " Лайфхакер" розповіло, які речі можуть "вбити" цю здатність.

Три речі, які «вбивають» нашу продуктивність

Безлад

Знизити продуктивність, як на роботі, так і вдома, може безлад. Він заважає зосередитися на конкретному завданні, тому що вас постійно щось відволікає. Нейропсихолог Джеррольд Поллак каже, що люди по-різному ставляться до безладу. Одні намагаються постійно підтримувати порядок і чистоту на робочому столі, а іншим — це здається нудним. Тому, знайдіть для себе "золоту середину", щоб всі необхідні для роботи речі були на видних місцях, і щоб ніякі дрібниці не відволікали вас від поставлених завдань.

Відсутність відпочинку

Ваша продуктивність буде стрімко падати до нуля, якщо ви не будете давати організму відпочивати. Наскільки б ви не були захоплені своєю справою, не можна на роботі емоційно вигоряти, адже це загрожує серйозними наслідки для здоров'я. Психолог Алехандро Льерас заявляє, що на роботі необхідно постійно робити перерви, завдяки їм ви збільшите свою здатність фокусуватися на завданнях і швидше їх виконувати.

Перфекціонізм

Багато людей прагнуть до досконалості, але це може знижувати продуктивність їх роботи. Гендиректор компанії H3 & Co Чарлі Харари розповів, що перфекціонізм заважає продуктивності, тому не потрібно робити все "ідеально", зробіть "досить добре". Якщо ви відчуваєте, що увага розсіюється і ви не можете зосередитися, тоді зробіть перерву, щоб потім подивитися на плід своєї праці свіжим поглядом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яка музика посприяє продуктивній роботі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини