Головна Новини Дозвілля саморозвиток Сімейне життя після 50: міфи і реальність
commentss НОВИНИ Всі новини

Сімейне життя після 50: міфи і реальність

Існує сім найпоширеніших уявлень про життя сімейних пар після 50 років, які точно не відповідають дійсності

3 вересня 2020, 22:45 comments1364
Поділіться публікацією:

Люди часто уявляють, яким буде їхнє життя в майбутньому, але потрібно мати на увазі, що існуючі стереотипи точно не відповідають дійсності. Як пише 24 канал, існує 7 найпоширеніших уявлень про життя сімейних пар після 50 років, які точно не являються правдою.

Сімейне життя після 50: міфи і реальність

Фото: Depositphotos

Розвиток — не для вас

У будь-якому віці питання навчання та саморозвитку є актуальними. І в 40 або 50 можна змінити сферу діяльності. Тому поширена думка, що людина, яка вже має стабільні сімейні відносини і роботу, не повинна удосконалюватися — це неправда.

Ви вже "прочитана книга"

Навіть проживши в шлюбі кілька десятків років, можна знайти в своїй другій половинці щось незвідане. Також, нові захоплення або хобі можуть здивувати партнера в шлюбі. Наприклад, кореянка Чунджа тільки на пенсії відкрила для себе соціальні мережі. Зі своїм чоловіком вона записує кумедні відео, які стали відомі мільйонам глядачів.

Людина звички

Люди уявляють, що життя в пенсійному віці — це набір звичок: одна і та ж їжа, одяг або хобі. Але в будь-якому віці людина може прагнути поекспериментувати і спробувати щось нове. Наприклад, щось поміняти в улюбленому блюді, або поїхати в місто, де ніколи не бував.

Спорт залишається в минулому

Звичайно, з фізіологічної точки зору, тіло з роками змінюється. Однак є десятки прикладів, коли люди в 50 років дають такі фізичні навантаження, що молодь собі і не уявляє. Так, актриса і співачка Дженніфер Лопес з нареченим Алексом Родрігесом щодня кілька годин проводить у тренажерному залі. А зірці 24 липня виповнився 51 рік! Таке сімейне хобі, за словами психологів, може тільки зміцнити відносини.

Одягатися треба "за віком"

Це ще одні стереотипи про життя після 50 років, які активно руйнують світові знаменитості. Наприклад, мати Ілона Маска — в її 72 навіть не замислюється про старість. Американка одягається в трендові речі, від яких в захваті вся молодь. І якщо у неї і є хустку, то вона точно не прикриває її сивину.

Починати власну справу пізно

Багато хто переконаний, що після 50 років почати сімейну справу — пізно. Але це також поширений міф! Однак слід врахувати всі можливі ризики і добре обговорити це питання з партнером.

Про інтимне життя слід поступово забути

Десятки пар, яким виповнилося 50 і більше, можуть посперечатися з цим міфом. Наприклад, голлівудська комедія "Клуб" 50 відтінків сірого "допоможе вам переконатися в цьому.

Раніше "Коментарі" писали про те, які продукти відновлять здоров'я після пневмонії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини