Головна Новини Дозвілля саморозвиток П'ять причин, через які ви не можете розбагатіти
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять причин, через які ви не можете розбагатіти

Ці причини заважають вам досягти фінансової стабільності

9 червня 2020, 11:15 comments1281
Поділіться публікацією:

Кожен з нас мріє про гарну роботу і гідний заробіток. Але не у всіх виходить досягти кар'єрних висот. Можна, звісно, скаржитися на життя і винити інших в своїх невдачах, а можна проаналізувати ситуацію, з'ясувати причину і усунути її. Експерти назвали кілька причин, які заважають людям досягти фінансової стабільності.

П'ять причин, через які ви не можете розбагатіти

Ви не будуєте планів

Зазвичай людям буває складно відповісти на питання, яким вони бачать своє життя через п'ять років. Але про це варто задуматися. Так, складно планувати щось серйозне наперед, але загальна картина у вас в голові повинна бути. Наприклад, згадайте, де ви хочете працювати і скільки в місяць отримувати? Що для цього потрібно зробити? Якщо у вас немає ніяких планів, велика ймовірність, що через роки ви опинитеся в тій же точці, що і зараз.

Ви вірите у фінансові дива

Можна сидіти вдома і нічого не робити, просто вірячи, що скоро вам трапиться вдача і ви виграєте велику суму в лотерею. Або ж сходите на крутий бізнес-тренінг і почнете робити гроші буквально з повітря. Так, іноді чудеса трапляються. Але вони тому так і називаються, що відбуваються дуже рідко. Щоб мати пасивний дохід, треба або отримати величезний спадок, або перед цим заробити великі гроші для інвестування. Якщо ви час і гроші, витрачені на бізнес тренінги, пуститк відразу в справу, результат буде більш відчутним.

Ви шукаєте причини, а не можливості

Звинувачувати в своїх фінансових бідах світовий уряд, масонів і глобальне потепління зручно і приємно. Ось тільки за ваше життя ви відповідаєте самі. Зрозуміло, стартові умови у всіх різні. Але не варто проводити все життя в розпачі і заздрості, потрібно спробувати зробити все можливе, щоб його поліпшити.

Ви не вчитеся

Кожен день працюйте над собою. Саморозвиток — важливий компонент повноцінного життя. Може для деяких галузей постійне навчання не так критично, але все одно важливо. Якщо ви працюєте не за наймом, а займаєтеся бізнесом, інвестуєте, розвиватися так чи інакше доведеться. Без цього успіху не досягти.

Ви лінуєтеся

Стів Джобс дійсно говорив, що працювати треба не 12 годин, а головою. Але навіть якщо ви прислухаєтеся до його поради, головою за 12 годин можна заробити більше, ніж за чотири. Причому це справедливо на будь-якому кар'єрному етапі. Чим ви успішніше, тим дорожче коштує ваш час. Значить, багато трудитися, як і раніше вигідно.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від яких трьох заповідей не можна відходити, якщо хочете досягти своєї мети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини