Головна Новини Дозвілля саморозвиток П'ять порад, як зробити ранок продуктивним
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять порад, як зробити ранок продуктивним

Зробити ранок продуктивним допоможе ваша організованість

11 червня 2020, 09:25 comments1418
Поділіться публікацією:

Іноді буває дуже складно встати з ліжка, тому на кнопці будильника мимоволі натискаєш "відкласти". Але потім різко схоплюєшся і починаєш швидко збиратися, бо вже запізнюєшся. Насправді, ранок повинен починатися спокійно, без суєти і поспіху. А щоб усе встигати, важливо дотримуватися п'ять рекомендацій.

П'ять порад, як зробити ранок продуктивним

Не ускладнюйте

Не варто обіцяти собі, що з завтрашнього дня ви будете вставати рівно о 7 ранку, робити комплекс вправ для підвищення енергії і бадьорості. Почніть з малих завдань. Якщо хочете вставати раніше, так привчайте організм до цього поступово, та й напочатку легкої ранкової розминки або розтяжки цілком буде достатньо.

Підготуйтеся з вечора

Якщо ввечері вам не хочеться спати, тоді використовуйте цей час з користю. Наприклад, виберіть собі одяг, в якому підете на роботу, погладьте його, підберіть туфлі і т. д., щоб заощадити вранці час на збори.

Зробіть собі приємне

Ранкова рутина може пригнічувати, тому варто відволікати себе різними дрібничками, які піднімають вам настрій. Наприклад, під час сніданку увімкніть улюблену пісню або завантажте нову аудіокнигу, яку послухаєте в метро.

Не панікуйте

Пам'ятайте, що поспіх і метушливість призводить до стресу та дратівливості, які псують настрій і заважають зосередитися. Вам потрібно правильно розпланувати свій ранок, щоб уникнути рутини і все встигати.

Не розкидайте речі

Коли ви поспішаєте на метро або щоб проскочити до ранкового трафіку, легко забути важливі речі, повертатися за якими просто нереально. Привчайте себе до порядку, адже це допомагає легко і швидко знаходити те, що вам потрібно. Нехай предмети першої необхідності (ключі, телефон, гаманець, документи) будуть завжди на одному місці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відчути бадьорість з ранку допомагають кілька простих правил. Що потрібно зробити після пробудження?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини