Головна Новини Дозвілля саморозвиток Не падай духом: як встояти після чергової невдачі
commentss НОВИНИ Всі новини

Не падай духом: як встояти після чергової невдачі

Після чергового фіаско слід заспокоїтися і гарненько все обдумати

15 липня 2020, 11:50
Поділіться публікацією:

Мотиваційні статті розповідають нам про те, як досягти успіху. Але набагато менше таких, які зможуть дохідливо пояснити, як поводитися, якщо зазнав поразки. Сьогодні, з допомогою порталу mport, ми розповімо, які кроки тобі слід здійснити, якщо ти відчуваєш, що ось-ось зламаєшся під вантажем невдач.

Не падай духом: як встояти після чергової невдачі

Его

Постійно переконувати самого себе в тому, що ти талановитий, чудовий і кращий за всіх – це застаріла методика. Якщо вважаєш, що ти все робиш правильно, а колеги та керівництво говорять протилежне, то варто про це подумати. Буде краще, якщо ти звернешся за порадою до близького друга. Проси його реально оцінити ситуацію і допомогти розібратися. Психолог Макр Хекстер впевнений, що це допоможе розв'язати проблему.

Самоконтроль

Не дозволяй азарту затьмарити твої очі. Це не заклик проти казино і карт, а порада раціонально оцінювати ситуацію. "Якщо вклад перевищує сумнівний результат – зупинись", — говорить Девід Перді, голова політики розвитку Інституту менеджменту та управління. Щоб домогтися успіху, тобі необхідно вимкнути емоції й подивитися на ситуацію з позиції сторонньої людини. Це допоможе оцінити шанси на перемогу.

Гойдалка для мозку

Мислення теж можна розвивати. Для цього потрібно займатися ментальними вправами. Так вважає Керол Двек, психолог Стенфордського університету. На сьогодні існує ціла качалка для мозку, яка допоможе збільшити IQ. Якщо ти думаєш, що зайшов у глухий кут – то глибоко помиляєшся. Завжди є вихід. Розвивай мислення.

Головне, якщо ти зазнав невдачі, не падати духом і після кожного падіння підійматися знову. Також видання "Коментарі" розповість, які головні ознаки раціонального мислення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини