Головна Новини Дозвілля саморозвиток Не бійся досвітньої дрімоти: як виспатися сучасному чоловікові
commentss НОВИНИ Всі новини

Не бійся досвітньої дрімоти: як виспатися сучасному чоловікові

Бажання добре виспатися важко втілити сучасному чоловіку

29 липня 2020, 15:39 comments1637
Поділіться публікацією:

Бути бадьорими з самого ранку — непросте завдання для тих, у кого порушений графік сну. Але тепер настав час дізнатися, як навчитися висипатися. За допомогою порталу mport ми нарешті вирішимо цю проблему.

Не бійся досвітньої дрімоти: як виспатися сучасному чоловікові

Обирай правильні засоби для сну

Замість того, щоб ковтати ліки або заспокійливі, такі люди споживають мелатонін, аналог природного гормону, важливого для сну. Твій організм сильно залежить від рівня освітлення, а оскільки ти не завжди можеш дозволити собі під час відпочинку перебувати в темряві, прийом мелатоніну допомагає організму зрозуміти, що пора засипати.

Не зіскакуй з ліжка по будильнику

Почни цінувати стан ранкової дрімоти і не бійся затриматися в ній якомога довше. Це незвичайна суміш сну, фантазії і неспання, коли будь-які зовнішні подразники залишають відбиток на образах, що виникають у сновидіннях. Якщо не можеш прокидатися без будильника, постав на нього таку мелодію, яка розбудить повільно і обережно. Можна встановити два дзвінка через певний проміжок часу.

Сильно втомлюватися — для сну це не погано

Ліза Меркуріо, співзасновник мережі The Bedtime Network, зазначає, що саме фізична активність допомагає їй відмінно висипатися. Ліза бере участь у марафонах, викладається по повній і говорить, що її можна назвати закоханою в сон.

Цінуй свій сон

Під час фази швидкого сну, або REM-фази, мозок збирає твої думки разом оскільки не зміг би в інший час. Вміння бачити сни має величезне значення для пам'яті і творчості.

Також видання "Коментарі" розповість, як перемогти безсоння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини