Головна Новини Дозвілля саморозвиток Чому заробляння грошей не повинно бути головною метою в житті
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому заробляння грошей не повинно бути головною метою в житті

«Усіх грошей не заробиш» - хоч одного разу ми чули цю фразу в своєму житті. Іноді нам дійсно здається, що так воно і є, але іноді хочеться це спростувати

21 серпня 2020, 14:19
Поділіться публікацією:


Чому заробляння грошей не повинно бути головною метою в житті

Роль денег в жизни. Фото: Unsplash

Безперечно, вони нам потрібні: і для того, щоб забезпечити свої основні потреби, і для того, щоб залишилося на втілення своїх мрій. Але, сам процес заробляння коштів не повинен бути головною метою життя, яка затьмарює все інше.

Гроші — лише засіб отримати бажане. Купюри не мають абсолютно ніякої цінності, поки ви не придумаєте, що хочете з ними зробити. Основна ідея полягає в тому, щоб розуміти для чого вони потрібні, а не просто накопичувати їх заради самого процесу.

Життя коротке — ми все це прекрасно знаємо. Тому не потрібно залишати свої мрії на майбутнє і говорити "коли я стану багатим" або "коли я вийду на пенсію". Потрібно ставити мету таким чином, щоб насолоджуватися сьогоднішнім моментом, рухаючись туди, де ви хочете опинитися.

Ще один побічний ефект від бажання заробити більше — вигорання. Це стан, для якого характерно фізичне та емоційне виснаження. Проблема досить делікатна і серйозна, вона була внесена до Міжнародної класифікації хвороб. Дві третини працівників, які працюють повний робочий день, стикаються з цією проблемою. Заробляти собі на життя необхідно, але без шкоди власному здоров'ю.

У сучасному світі, де більшість людей безпорадно женеться в нікуди, єдиний вірний спосіб знову знайти щастя — віднайти сенс. Тому що "Для чого?" важливіше будь-якого "Що?"


Також видання "Коментарі" розповість, чим можна зайнятися після звільнення




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини