Головна Новини Дозвілля саморозвиток 7 руйнівних фраз, які призводять до бідності
commentss НОВИНИ Всі новини

7 руйнівних фраз, які призводять до бідності

Думки матеріальні, тож варто обережніше їх використовувати

19 листопада 2020, 14:30
Поділіться публікацією:

Ти працюєш, збираєш гроші, але вони незрозуміло куди зникають чи тобі просто не вистачає? Тоді варто перевернути свою свідомість і нарешті зрозуміти, що думки — матеріальні. Їх необхідно контролювати та фільтрувати.

7 руйнівних фраз, які призводять до бідності

Фото: pravmir

В нашому лексиконі є безліч необдуманих фраз, які  несвідомо та підступно підводять до бідності. Тому читайте, щоб не повторювати помилок.

1. Мені потрібно думати про інших

Турбота про інших — добре, але якщо вона постійно у вас на думці, то це руйнує життя. Ви можете думати, що головне — жити заради когось. Але, розчиняючись в морі турботи, ви не зможете себе реалізувати. До того ж якщо постійно відкидати власні потреби заради інших, починаєш почувати себе нещасним. А, можливо, це просто привід, щоб відчути себе жертвою.

2. Чому доля така несправедлива до мене?

Легко думати, що у кожному нашому негаразді винна доля та знімати з себе відповідальність. Звичайно, вона багато вирішує, але не потрібно вважати, що ви безсильні. Ваше життя насамперед у ваших руках. Поставте собі ціль і прямуйте до неї. І згодом ви побачите, що ваші дії мають перевагу над долею.

3. Чому їм все, а мені — нічого?

Ніколи не варто заздрити. Це до доброго не призведе. Коли ви заздрите, ви пригнічуєте всі свої якості та зосереджуєтесь на чужих. Виходить, життя інших для вас в більшому пріоритеті, ніж власне. Як ви досягнете успіху, якщо будете витрачати свій час на руйнівне почуття?

4. Не був багатим — годі й починати

Цією фразою ви виражаєте жалість до себе. В кількох словах людина приховує свою невпевненість, страх та небажання працювати над собою. Згадайте, скільки людей виривалося з бідності — сотні прикладів. Головне — мотивація та зусилля. Прагніть більшого.

5. Копійка гривню береже

Це руйнівна фраза, якщо за нею ховається ваша жадібність. Звичайно можна таку рису характеру назвати економністю, заощадливістю, але це не має значення. Економити варто на певній маленькій групі речей, але не на собі та близьких. Вчіться віддавати, і тоді Всесвіт почне дарувати.

6. О, знову йти на немилу роботу!

Якщо ви не любите свою роботу, ви втрачаєте більше, ніж заробляєте. Звичайно, зараз у вас стабільна зарплата. Але що буде потім? Якщо роботу не любиш, ти не розвиваєшся в ній, бо просто нецікаво. А якщо не розвиваєшся — залишишся на одному й тому самому місці з початковою зарплатою, яка в тебе була. Найбільшого успіху досягають люди, які горять своєю справою, які готові працювати цілими днями, бо їм це подобається. Тому знайдіть, що вам по душі і розвивайтеся.

7. Хочу все і відразу!

Зовсім інша сторона медалі. Звичайно, хотіти все — це похвально, але ж, щоб досягти успіхів, потрібно багато часу та терпіння. Одні постійно кидають роботу, думаючи, що це не принесе їм успіху, хоча пройшло кілька місяців, інші — починають купувати речі, які не відповідають їх статусу та залазять в борги. Потрібно розуміти, що цілі не досягнеш за один день. Це складна робота, яка вимагає зосередженості та часу.

Сайт “Коментарі” також нагадує, про що можуть розповісти фотографії в соціальних мережах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини