Головна Новини Дозвілля відносини За що ми цінуємо жінок: чоловіки поставили всі крапки над "і"
commentss НОВИНИ Всі новини

За що ми цінуємо жінок: чоловіки поставили всі крапки над "і"

Чим більше жінка вільна і самодостатня, тим більше вона притягує чоловіків

6 листопада 2020, 11:29
Поділіться публікацією:

За що чоловіки люблять жінок? Це нерозв'язна загадка, але насправді шлях до її вирішення достатньо простий — запитати самих чоловіків. Що ми сьогодні й зробимо. Як не крути, краща відповідь завжди виходить з першоджерел.

За що ми цінуємо жінок: чоловіки поставили всі крапки над "і"

За що чоловіки люблять жінок

Коли у жінки є свої інтереси та хобі

Чоловіки цінують, коли їх обраниця не сидить склавши руки й постійно розвивається. Тоді з нею завжди цікаво і весело. Крім того, вона не буде вимагати від свого партнера постійно приділяти їй увагу, адже вона може сама цікаво провести час.

Відсутність завищених очікувань

Коли очікування не збігаються з реальністю, починаються образи. Не варто сприймати добре ставлення і подарунки з боку чоловіка, як належне. Цінуй кожну мить і вмій ставиться з розумінням, коли він поводиться більш стримано.

Бажання ділитися своїми почуттями та слухати

Чоловікам вкрай важливо, щоб жінка відверто говорила про свої почуття, а не накопичувала образи. Також дуже добре, якщо вона вміє слухати чоловіка. Тільки так вдасться подолати важкі моменти в стосунках.

Уміння бути вдячною і уважною

У чоловіка з'явиться набагато більше бажання дивувати тебе, якщо ти будеш хвалити його навіть за найнезначніші, але хороші справи. Не забувай показувати, що тобі його увага дуже важливо.

Впевненість в собі й почуття гумору

Чоловік не може постійно мотивувати тебе і підвищувати твою самооцінку. Ці речі не залежать від того, в стосунках ти чи ні. Йому хочеться, щоб жінка була впевненою в собі, не залежала від думки оточуючих і вміла посміятися над собою.

Цікаво, наскільки з такими думками погодяться самі жінки. Впевнені, у них є своя особлива думка на цей рахунок. Також видання "Коментарі" розповість, чому розлука позитивно впливає на відносини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини