Головна Новини Дозвілля відносини В яких ситуаціях чоловіку не можна давати другий шанс
commentss НОВИНИ Всі новини

В яких ситуаціях чоловіку не можна давати другий шанс

Не всі чоловіки заслуговують шанс на відновлення стосунків

31 серпня 2020, 16:10 comments2462
Поділіться публікацією:

Багато жінок, після розриву стосунків, з якихось своїх причин, дають колишньому коханому другий шанс. І деякі представники сильної статі його дійсно заслуговують і всіляко намагаються довести, що змінилися. Але є чоловіки, яких прощати не варто. На своїй сторінці в Instagram психолог Андрій Ніколаєв розповів, в яких ситуаціях не потрібно приймати чоловіка назад.

В яких ситуаціях чоловіку не можна давати другий шанс

Фахівець відзначив, що не варто прощати колишнього, якщо з ним ви перебували в "токсичних" стосунках. Він продовжить руйнувати себе і всіх, хто його оточує. Якщо серед ваших спогадів більше негативних, ніж хороших, якщо чоловік змушує вас справлятися з його болями, страхами та проблемами, закрийте двері назавжди.

Не можна приймати назад чоловіка, який здійснював над вами емоційне, моральне або фізичне насильство. Найкраще в цій ситуації — навчитися притягати у своє життя гідних представників сильної статі.

Ще з колишнім варто попрощатися назавжди, якщо він не прагне працювати над вашими стосунками. Швидше за все, він вас більше не любить, а хоче бути поруч, тому що це вигідно.

В яких ситуаціях чоловіку не можна давати другий шанс - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому в стосунках іноді корисно брати паузу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини