Головна Новини Дозвілля відносини Уроки від колишніх: чому нас вчать невдалі стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

Уроки від колишніх: чому нас вчать невдалі стосунки

У стосунках ви не тільки щось втрачаєте, а й здобуваєте

23 листопада 2020, 16:20
Поділіться публікацією:

Кожна людина прагне побудувати серйозні та міцні стосунки, але не всім вдається це зробити з першого разу. Однак, не варто засмучуватися, адже невдалі стосунки вчать нас і дають багато цінних уроків.

Уроки від колишніх: чому нас вчать невдалі стосунки

Кадр з фільму "Як вийти заміж за 3 дні"

Особисті кордони важливі

Часто в стосунках партнери маніпулюють, контролюють один одного, перевіряють листування в телефоні, обмежують спілкування з друзями й т. д. Такі стосунки складно назвати здоровими й після них люди починають цінувати свої особисті кордони, та й взагалі починають розуміти, що у них є ці кордони.

Люди не змінюються

Після невдалих стосунків партнери не будуть настільки наївні, щоб вірити в те, що кохана людина заради них змінитися в кращу сторону (хоча такі ситуації бувають, але вони поодинокі). Ви станете мудрішими та не будете більше витрачати свій час на того, хто цього не вартий.

Самотність може бути щасливим

Дуже часто жінки боятися залишитися одні, тому продовжують перебувати у стосунках, які не приносять їм радість. Але не варто жертвувати своїм комфортом, щастям і життям, тільки тому що чогось боїтеся. В самотності теж є плюси й часто саме цей стан допомагає розібратися в собі.

Не потрібно у всьому звинувачувати себе

Багато жінок після розставання з хлопцем починають картати себе за те, що недостатньо зробили для того, щоб стосунки стали краще, і в цілому не змогли їх зберегти. Але з часом, стає зрозуміло, що, якщо стосунки закінчилися — значить на це були серйозні причини. І звинувачувати себе не варто, адже є й інша людина, від старань (або бездіяльності) якої теж дуже багато чого залежало.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому розлука позитивно впливає на стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини