Головна Новини Дозвілля відносини Топ-5 жахливих чоловічих звичок, які можуть захопити жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 жахливих чоловічих звичок, які можуть захопити жінку

Навіть лихослів'я може допомогти тобі знайти свою обраницю

2 вересня 2020, 15:34 comments6487
Поділіться публікацією:

Кожен чоловік має свою власну жахливу (або не дуже) звичку. Їх навіть може бути кілька. Хоча багато хто вважає, що вони відштовхують жінок, це далеко не факт. Цілком можливо, що чоловічі особливості, які здаються жахливими, навпаки зроблять їх носія популярним в жіночому середовищі. Сьогодні за допомогою порталу mport ми розповімо про деякі з них.

Топ-5 жахливих чоловічих звичок, які можуть захопити жінку

Лихослів'я

Брутальна лексика і лайка навряд будуть приємні дівчині. Але звичка до міцного слівця — одна з ознак того, що у тебе вольовий характер, і ти — поганий хлопчик. Багато панянок таких люблять.

Байкери

Дівчата люблять покататися на мотоциклі. Саме тому у мотоциклістів немає проблем у спілкуванні з дівчатами. Іноді це буває небезпечно, але багатьох дам це тільки збуджує.

М'ясо

Альфа-самці — ті ж хижаки. А хижаки запихаються м'ясом. Якщо чоловік любить м"ясо, значить він добувач, на що жінки також звертають увагу.

Феромони

Не зловживай душем, гелями, шампунями, одеколонами та іншими засобами гігієни. Все тому, що вони вбивають запах феромонів, до якого дами також іноді мають слабкість.

Гонщик

Як правило, жінки не особливо люблять "шумахерів" і бояться сідати до таких в авто. Але якщо вмієш круто дріфтувати та не переборщуєш з понтами, то будь впевнений: охочі покататися з тобою красуні скоро почнуть шикуватися в чергу.

Якщо виявив у себе щось з вище перерахованого, то знай, ти мужик з родзинкою. Багато жінок з цікавістю будуть придивлятися до тебе. Також видання "Коментарі" розповість про чотири типи друзів, які повинні бути у кожного чоловіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини