Головна Новини Дозвілля відносини Розкажи про її усмішку і невинність: вчимося правильно робити компліменти
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкажи про її усмішку і невинність: вчимося правильно робити компліменти

Поради, які допоможуть тобі підкорити серце коханої одними лише словами

1 серпня 2020, 08:43 comments1435
Поділіться публікацією:

Компліменти є важливою складовою взаємовідносин між хлопцем і дівчиною. Якщо ти не вмієш робити компліменти своїй коханій, то ризикуєш з часом втратити її. Але ж необхідно докласти зовсім небагато зусиль! Якщо ти зовсім не в курсі, як говорити приємні речі дівчині, ми підкажемо тобі. Допоможе нам у цьому портал mport.

Розкажи про її усмішку і невинність: вчимося правильно робити компліменти

Посмішка

Дамами можна по доброму маніпулювати. Розкажи смішний анекдот, а потім скажи, що тобі дуже приємно бачити, як вона посміхається, і чути її сміх. Гарантуємо — таким чином ти розпалиш серце навіть найнеприступнішої дами.

Особистість

Всі знають, що жінкам приємно слухати компліменти щодо своєї зовнішності. Але вони вже застаріли. Блисни креативом: скажи, що вона — особистість, що ти в захваті від її внутрішнього світу. Такі компліменти будуть оцінені по достоїнству.

Невинність

Навіть найзалізніші леді можуть приємно перевтілитися прямо на твоїх очах, якщо скажеш, що вони — втілення ніжності і невинності. Іноді дамі просто треба нагадати, що вона не тільки боєць, але й жінка.

Ідея

Не бійся іноді передавати ініціативу жінці. А потім обов'язково кажи, що її задумка просто відмінна. Дівчата оцінять, якщо ти іноді будеш давати можливість покерувати.

Незаперечність

У відповідь на компліменти панянки часто заперечують сказане тобою. Рекомендуємо приправити репліки емоціями і впевненістю. Адже особисто тобі подобається і ти висловлюєш свою думку. А що думають інші тебе не повинно хвилювати.

Сподіваємося, за допомогою наших порад ти зможеш зачарувати даму свого серця. Також видання "Коментарі" розповість, чому у стосунках корисно брати паузу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини