Головна Новини Дозвілля відносини Психологи розповіли, чому розміщення фото в соцмережах руйнує стосунки
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологи розповіли, чому розміщення фото в соцмережах руйнує стосунки

Одного разу партнери починають пред'являти претензії до коханої людини через зростання її популярності в соцмережах

30 жовтня 2020, 17:55
Поділіться публікацією:

Фахівці заявили про те, що чим більше селфі людина публікує на своїй сторінці в соціальних мережах, тим вища ймовірність того, що у неї може виникнути конфлікт чи непорозуміння з коханою людиною. Про це пише видання golos.

Психологи розповіли, чому розміщення фото в соцмережах руйнує стосунки

Чому розміщення фото в соцмережах руйнує стосунки. Фото: unsplash

Доцент кафедри роздрібного мерчандайзингу та розробки продуктів Джессіка Ріджуея разом з доцентом Школи комунікацій Расселом Клейтоном об'єднали свої зусилля для того, щоб з'ясувати, як розміщення селфі впливає на взаємини двох людей.

Так, експерти прийшли до висновку, що настає момент, коли один партнер починає висловлювати своє невдоволення іншому, тому що той стає занадто популярним. Для цього вони провели науковий експеримент, в якому взяло участь 420 активних користувачів Instagram у віці від 18 до 62 років. Виявляється, людина так прагне регулярно викладати селфі, щоб таким чином підтвердити задоволеність своїм зовнішнім виглядом. З цього можна сказати, що ті, хто думає, що вони добре виглядають, з більшою ймовірністю будуть публікувати селфі.

І саме через це може зародитися конфлікт, адже партнер не буде відчувати радість від того, що його кохана (або коханий) викликає підвищену увагу до себе в соціальних мережах, резюмують експерти.

Також видання "Коментарі" розповість, що про нас може розповісти наше ставлення до селфі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини