Головна Новини Дозвілля відносини Про які речі щасливі пари не розповідають в соцмережах
commentss НОВИНИ Всі новини

Про які речі щасливі пари не розповідають в соцмережах

Щасливі пари не виставляють свої стосунки напоказ

28 червня 2020, 15:30 comments1137
Поділіться публікацією:

Соціальні мережі стали невід'ємною частиною нашого життя, тому вона перестала бути приватною, як раніше. Ми намагається розповідати друзям про все, що з нами відбувається. Але наскільки це правильно? Експерти назвали кілька речей, про які щасливі пари не розповідають в соцмережах.

Про які речі щасливі пари не розповідають в соцмережах

Good House

Зізнання в коханні

Навіщо зізнаватися один одному в кохані через соціальні мережі, якщо це можна зробити особисто? Щасливі пари не виставляють напоказ свої почуття, вони залишають їх тільки для себе. Якщо ви хочете показати наскільки кохана людина для вас важлива, тоді влаштуйте їй романтичний сюрприз або смачну вечерю, масаж... Не обов'язково залучати до цього підписників.

Натяки на подарунки і свої бажання

Якщо партнер через соціальні мережі намагається достукатися до другої половинки, це сигналізує про проблеми в стосунках. Якщо дівчина натякає на якийсь подарунок через додаток, значить вона не може про це сказати прямо або чоловік її просто не чує.

Скарги на свого партнера

Найчастіше це роблять дівчата. За допомогою любовних цитат, історій, філософських роздумів вони намагаються розповісти, що поганого зробив чоловік або як він її образив. І це "послання" у першу чергу повинен прочитати він, щоб усвідомити свої помилки. Насправді, це виглядає дивно, адже щасливі пари не вирішують свої проблеми в соціальних мережах.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як врятувати відносини, які перетворилися на рутину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини