Головна Новини Дозвілля відносини П'ять типів чоловіків, на яких не варто витрачати час
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять типів чоловіків, на яких не варто витрачати час

Побудувати здорові стосунки з такими чоловіками дуже складно

17 червня 2020, 13:40 comments1831
Поділіться публікацією:

Кожна жінка хоче зустріти гідного чоловіка, щоб створити з ним міцну і щасливу сім'ю. Але є представники сильної статі, з якими втілити цю мрію в реальність буває дуже складно. Тому, не варто на них витрачати свій час. Яких чоловіків краще уникати?

П'ять типів чоловіків, на яких не варто витрачати час

Егоїсти

Безумовно, егоїзм — невід'ємне якість кожного з нас, інше питання в тому, наскільки ця риса переважає. Егоїстичний чоловік діє тільки у власних інтересах, прагне до створення лише власного комфорту і зручності. Він завжди хоче бути лідером і зациклений лише на собі. Жінці з таким чоловіком буде складно побудувати стосунки, адже за таких умов у парі не буде рівноправ’я.

Брехуни

Брехня, яка починається з дрібниць, потім обов'язково переросте в масштабну. Якщо ви помічаєте за своїм обранцем такий "грішок", краще не продовжуйте цих стосунків. Чоловікові-брехуну невтямки, що нормальні здорові стосунки просто не можуть бути пов'язані з обманом.

Матусин синок

Складно побудувати стосунки і з людиною, яка не вміє самостійно приймати рішення і в усьому радиться з мамою. Перш ніж вийти заміж за такого чоловіка, потрібно дуже добре зважити свої можливості і розглянути варіанти подальшого розвитку подій.

Альфонси

Такі чоловіки зачаровують жінок гарними промовами і чарівним голосом. Альфонси — виражені харизматики, які змушують супутницю ними захоплюватися, і вона стає готовою заради них на все, що завгодно. Але, як тільки у "жертви" закінчуються кошти, казка припиняється, і чоловік вирушає на пошуки нової коханої.

Отелло

Патологічні ревнивці можуть бути небезпечними. Такі чоловіки невпевнені у собі, вони весь час підозрюють свою обраницю в невірності і починають її жорстко контролювати. Іноді ревнощі доходить до агресії і неадекватних вчинків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, з якими чоловіками не можна будувати сім'ю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини