Головна Новини Дозвілля відносини П'ять ознак, що чоловік добре на вас впливає
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять ознак, що чоловік добре на вас впливає

Чоловіки суттєво впливають на свою жінку та її самооцінку

26 червня 2020, 13:40
Поділіться публікацією:

З "правильним" чоловіком жінка розквітає і відчуває себе щасливою. Вона прагне розвиватися і стає тільки краще, тому що відчуває його підтримку і любов. Експерти назвали кілька ознак, які вказують на те, що чоловік справляється зі своїм завданням і позитивно впливає на свою кохану.

П'ять ознак, що чоловік добре на вас впливає

Ви відчуваєте себе щасливою

Жінка, перебуваючи з чоловіком, який на неї позитивно впливає, завжди в гарному настрої, вона частіше посміхається і просто насолоджується життям.

Ви доповнюєте один одного

Часом люди навіть не можуть це пояснити, але відчувають себе зі "своєю" людиною. Так, їм разом завжди добре і цікаво. І здається, що сильні сторони чоловіка доповнюють жіночі слабкості, і навпаки.

Ви не можете довго лаятися

Закохані і щасливі люди не можуть довго перебувати в стадії сварки. Для них стосунки і час проведений разом набагато важливіші, ніж якісь образи. І якщо чоловік добре впливає на жінку, вона не захоче шукати приводи для конфліктів.

Ви відчуваєте, що стаєте краще

Мабуть, це головна ознака правильних і гармонійних стостунків. Якщо чоловік добре впливає на жінку, то вона завжди відчуває його підтримку, завдяки йому вона розвивається і стає тільки краще.

Ви любите себе так само, як і його

Якщо жінка перестала сумніватися в собі і комплексувати, тому що відчуває себе важливою для коханого, то це означає, що чоловік добре на неї впливає.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на яких чоловіків не варто витрачати свій час.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини