Головна Новини Дозвілля відносини П'ять головних ознак того, що ваші стосунки ведуть до шлюбу: поради чоловікам
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять головних ознак того, що ваші стосунки ведуть до шлюбу: поради чоловікам

Ці поради допоможуть швидко прийняти правильне рішення

18 вересня 2020, 12:50 comments2148
Поділіться публікацією:

Багато стосунків тривають довгі роки й при цьому ти все ніяк не можеш визначитися — чи дійсно це та сама. Перед тобою стоїть серйозне випробування — потрібно вирішити, чи готовий ти прожити з цією жінкою залишок твоїх днів. Якщо ти в ступорі та не знаєш, що робити, видання mport підкаже тобі, за якими ознаками слід приймати рішення на користь одруження.

П'ять головних ознак того, що ваші стосунки ведуть до шлюбу: поради чоловікам

Вона позитивно впливає на твоє життя

Вона твої сила і натхнення. З нею у тебе виростають крила. Тобі хочеться бути кращим для неї, дарувати і нічого не чекати натомість. При цьому ти зберігаєш ясність і тверезість розуму. І ви ніколи не розчаровуєте одне одного.

Вона мотивує

Вона дарує тобі віру у власні сили. Надихає в пошуках себе. Мотивує робити своє життя кращим. Робить це всіма активними і пасивними способами. Така жінка є справжньою знахідкою. З нею ти будеш ставати кращим.

З нею краще, ніж без неї

Вона постійно вносить у твоє життя щось хороше. Але не розслабляйся: вона щось буде брати натомість. Так влаштований світ. Змирися. Зовсім тяжко? Зупинись, закрий очі, подумай: тобі краще з нею або все-таки без неї? Одружуйся, якщо обираєш перший варіант.

У потрібний момент вона завжди поруч

Вона поруч з тобою не тільки коли все добре, але й тоді, коли у тебе шторм? Вона на твоєму боці в будь-якій ситуації? Якщо твоя обраниця завжди прагне підтримати тебе і робить це від чистого серця — одружуйся.

Однакові бажання і плани на життя

Якщо її плани на життя, прагнення та мрії збігаються з твоїми, то вітаємо. Тобі дуже пощастило. Схоже, ти знайшов свою супутницю.

Якщо всі ці пункти збігаються — не втрачай часу і мчи за обручкою. А якщо ваші стосунки тільки розвиваються, видання "Коментарі" розповість, як правильно фліртувати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини