Головна Новини Дозвілля відносини Де зустріти гідного чоловіка: поради психолога
commentss НОВИНИ Всі новини

Де зустріти гідного чоловіка: поради психолога

Психолог назвав чотири кращі місця для знайомства

2 липня 2020, 18:35 comments1391
Поділіться публікацією:

Кожна жінка мріє зустріти гідного чоловіка, з яким можна побудувати міцні і тривалі стосунки. Але дуже часто представниці прекрасної статі не знають, в яких місцях можна познайомитися зі своїм ідеалом. Психолог Олександр Шахов на своїй сторінці в Instagram вирішив дати жінкам невелику підказку.

Де зустріти гідного чоловіка: поради психолога

Бізнес-спільноти, клуби, тренінги, виставки

Експерт стверджує, що сильні, активні та успішні альфа-самці збираються в місцях "годівлі" і потрапити в ці місця досить складно, тому що найчастіше вони закриті. Тому, жінкам за вхід доведеться заплатити кругленька суму.

Коло спільних друзів

За статистикою, від 20 до 30% подружніх пар зустрілися у колі спільних друзів. Переваги очевидні — це просто, про кандидата можна дізнатися у тих, хто його знає довше і краще, атмосфера розташовує до швидкого емоційному зближення. Мінусів теж вистачає: яке коло друзів, такі  і кандидати (навряд чи на вечірку далекобійників прийде керівник юридичного бюро).

Робота

Цей варіант ідентичний попередньому: за статистикою 25% пар разом працюють або працювали. Переваги і недоліки ті ж, за винятком ще одного: якщо ви закрутили службовий роман, і він закінчився невдало, вам, швидше за все, доведеться змінити місце роботи.

Сайт знайомств

За останніми даними, через інтернет познайомилося більше 40% пар і ця цифра продовжує зростати. Виявляється, що такі відносини виходять набагато міцнішими, тому що люди відбирають один одного більш усвідомлено, звертаючи увагу на спільні інтереси, погляди та цінності. Однак, на сайтах знайомств можна зустріти багато фейкових сторінок, так що потрібно бути акуратніше.

Де зустріти гідного чоловіка: поради психолога - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які ознаки вказують на те, що дівчина не хоче серйозних стосунків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини